Новолунието в Рак: Време е за смяна на работата и нов дом

Събитието носи незабравими моменти на 4 зодии

08.07.2024 | 10:11 Редактор:
Новолунието в Рак: Време е за смяна на работата и нов дом
Новолунието в Рак: Време е за смяна на работата и нов дом

Новолунието е в съзвездието Рак. Няколко зодии ще се радват на невероятен късмет и щастие.

Сега е време за ново начало, стартиране на нови проекти, кандидатстване за нова работа, търсене на нов дом, според "Tyla".

Телец

Стават по енергични, подвижни, търсят напредък. Телците най-сетне ще се чувстват по-жизнени, наистина живи, по-склонни да излизат навън и да бъдат активни, дейни, спортуващи. Чудесно време да преоценят фитнес целите си, спортните си амбиции и да си наложат нов режим, който ще ги подсили, ще намали напрежението и ще им повлияе доста добре.

Близнаци

По време на новолунието в Рак, планетата на късмета Юпитер е в техния знак, така че Близнаците ще имат допълнителна доза късмет в живота си. Чакат ги добри новини, особено ако участват в състезания, конкурси. Сега постигат успехи, печелят, сбъдват желанията си. Перфектно време да се пробват на лотария, да кандидатстват за стипендии, да участват в състезание или да разкажат на повече хора за хобито си.

Рак

Новолунието е в техния знак и не е изненада, че са силно повлияни от него. Много неща ще се случват в живота им на този ден. Сега на фокус са както вътрешните, дълбоки и скрити мисли на Раците, така и външните им действия, прояви. Трябва да анализират някои неща, но и да действат смело. Планетата на любовта и романтиката Венера сега е в техния знак, така че любовните връзки също ще са основна тема за тях.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: Pixabay


1
2 rate up comment rate down comment 0
Задължително
преди 2 месеца
Време е за пълна забрана на Астрологията, една от най-древните измами на земята! Сигнализирай за неуместен коментар