Любовен хороскоп за 8 - 14 юли: Лъвовете гонят скуката от интимния живот, Раците флиртуват

Труден период за Девите

06.07.2024 | 12:23 Редактор:
Любовен хороскоп за 8 - 14 юли: Лъвовете гонят скуката от интимния живот, Раците флиртуват
Любовен хороскоп за 8 - 14 юли: Лъвовете гонят скуката от интимния живот, Раците флиртуват

Овен

През новата седмица не се колебайте да отворите сърцето си за някой  специален за вас човек. Венера преминава в знака на зодия в Лъв и във вашия 5-ти дом на удоволствието и любовта, предлагайки ви отлични перспективи да срещнете някого, ако сте необвързани. Ще бъдете като магнит за останалите. 

Телец 

Венера е във вашия сектор за съобщения и ще направи прекрасна връзка с Уран, който е във вашия знак. За някои обвързани представители на зодията това може да доведе до раздяла, а ако нямате сериозна връзка може отново да се върнете в любовната игра. 

Близнаци 

Венера прави транзит в Лъв и вашия 3-ти дом на мислите и комуникацията.  В резултат на това мислите ви може да се съсредоточени върху създаването на възможно най-прекрасните изживявания в любовта. Обвързаните Близнаци определено ще са на настроени на романтична вълна и ще получат романтика. 

Венера ще се противопостави на Плутон, така че диалогът между вас и вашата сериозна половинка или ако се срещате с някого, може да стане напрегната. Бъдете внимателни с думите. 

Рак 

През тази седмица ще бъдете в романтичния център на внимание, така че не забравяйте да се възползвате максимално от този допълнителен блясък! Венера в Рак ще бъде в добра позиция към Уран.  Флирт, споделяне на емоции...

Също така, Венера ще влезе в тригон с Нептун, преди да напусне вашия знак. Това може да задълбочи връзката ви с любимия ви човек. 

Лъв

Любовта определено ще раздвижи сърцето ви. Ако напоследък сте усещали любовния си живот скучен, без движение, то това е напът да се промени. Венера преминава във вашия знак.

През следващите няколко седмици вие сте звездният фаворит за романтика. Планетите ще ви изпълнят с невероятна увереност. Ако сте необвързани, това е един от най-силните индикатори, че ще срещнете някой специален. 

Дева

Новият период няма да е лесен за вас. Ако в душата ви има „демони“, които ви пречат да изпитате цялата любов, радост и удоволствие, които заслужавате, време е да ги прогоните. Венера влиза във вашия личен 12-ти дом.

В края на седмицата тази планета няма да е добра позиция спрямо Плутон, което ще ви накара да осъзнаете определена болезнена ситуация,  свързана с любовния ви живот. 

Везни 

Романтиката се завръща за вас. През последните няколко седмици фокусът ви беше насочен към възможностите за кариера, но най-накрая сте готови да се забавлявате. Венера ще се премести във вашия социален 11-ти дом, предлагайки ви достатъчно възможности да се насладите на хубавите моменти. Обвързаните представители на зодията ще имат хубава седмица с любимия човек. 

Търсещите нова любов пък може да имате интересни контакти или срещи, пише az-jenata.bg.

Скорпион

Ще имате неочаквана възможност да достигнете нови висоти в любовния си живот. Венера, точно преди да напусне вашия 9-и дом на експанзия, ще направи прекрасна връзка с Уран, планетата на изненадата, която е във вашия партньорски сектор. Обвързаните не само ще имат хубава седмица, но може да планира с любимия човек пътуване, забавления. 

Ако сте необвързани, може да срещнете някой, чиято енергия е толкова висока, че да не сте сигурни дали сте достойни за този човек. 

Стрелец 

Венера навлиза в огнения знак Лъв и вашия 9-и дом на разширението. Не само ще мислите за любов, но и звездите ще са щедри към вас, Стрелци. Но в края на седмицата бъдете по-внимателни.

Венера ще се противопостави на Плутон, така че някой може да ви напомни, че дори ако в момента летите високо по отношение на любовните въпроси, нищо не трае вечно. 

Козирог 

Внезапна възможност може да промени всичко във вашия любовен живот и то за миг. Венера във вашия партньорски сектор ще направи хубава връзка с Уран, който е във вашия романтичен сектор. В резултат на това вие и любимият ви човек може неочаквано да разберете, че очаквате дете или пък да имате други хубави емоции. Любовният живот и на необвързаните Козирози е напът да стане по-вълнуващ и хубав. 

Водолей 

Водолеи, възможно е на работното място да има някой, който да изпитва емоции към вас. Този човек може да има положително влияние върху вас през цялата седмица, което ще доведе до по-високи приходи или най-малкото до по-силно чувство за собствено достойнство. Водолеите във връзка ще имат хубави емоции. 

Риби 

Венера е във вашия любовен сектор до четвъртък, а след това няма да се върне почти цяла година. Тази седмица обаче Венера иска да ви предложи колкото се може повече хубави емоции. Тя ще направи секстил към Уран. След това, Венера ще бъде в тригон с Нептун във вашия знак. Това укрепва вярата ви в любовта, но също така и ще привлича положителни събития в живота ви. 

Снимка: pixabay