fallback

Хороскоп за 6 юли: Лъвовете да забавят темпото, Козирозите да не взимат важни решения

Настроението на Стрелците е нестабилно

06.07.2024 | 07:42 Автор: Елеонора Танева

Овен

Разпределете времето си по начин, който ще ви даде възможност да поставите ред около себе си, но и да възстановите силите си. Организирайте почивката си сред природата. Може да е кратка, но ще е пълноценна.

Телец

Моментът е подходящ за интелектуални занимания. Дори не е нужно да ги споделяте с някого. Много по-съществено е да удовлетворите необходимостта си от нова и полезна информация.

Близнаци

Отделете част от времето за преглед и структуриране да перспективните замисли. Обмисляйки ги задълбочено, ще се убедите, че е за предпочитане да се откажете от някои, защото не са съвсем актуални или осъществяването им изисква прекалено много ресурси.

Рак

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да намерите решения на поредица неясни въпроси. Ще се почувствате не само доволни, но и доста по-уверени в себе си.

Лъв

Намалете темпото и, ако нищо не се получава така, както сте си го представяли, приемете го като сигнал, че е за предпочитане да изчакате. Не приемайте временните затруднения за неуспех. Те понякога се оказват доста полезни.

Дева

Ще разполагате с удобна възможност да общувате доста продължително с някой от новите си познати. Доста ще се промени мнението ви за въпросния човек, но не е сигурно, че ще е в положителна посока.

Везни

Уединете се. Останете сами със собствените си мисли, макар и за няколко часа. С колкото по-малко хора общувате, толкова по-лесно ще постигнете синхрон между мислите и чувствата си.

Скорпион

Сигурна гаранция, че ще осъществите набелязаните цели е да прецените обективно силите си. По-добре малки постижения, но устойчиви, отколкото амбициозна програма, създаваща напрежение, пише az-jenata.bg.

Стрелец

Настроението ви ще е нестабилно. На моменти може да ви атакуват пристъпи на мнителност. Постарайте се да не поставяте за обсъждане с близките си спорни въпроси, които бързо биха се превърнали в ожесточена разправия. Ще се окаже война без победители.

Козирог

Концентрацията няма да е от най-силните ви страни, така че не е препоръчително да се захващате със сложни и отговорни дейности. За сметка на това, времето, посветено на любимите занимания ще е изключително плодотворно.

Водолей

Почти случайно ще се включите в изработването на краткосрочен проект. Ще се окаже изгодно занимание, защото освен допълнителното заплащане ще усвоите и допълнителни умения.

Риби

Няма тема, която би ви затруднила и дискусия, която би ви отегчила. Не ограничавайте контактите, но подбирайте взискателно събеседниците си.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback