Рецепта за свинско с коричка от орехи. Необходими са ви 40 минути, за да го приготвите.
Продукти:
1/4 чаша ябълков оцет 500 г телешко бонфиле 1/4 чаша кафява захар една супена лъжица горчица 1/2 чаена лъжица сол 1/4 чаена лъжица черен пипер две скилидки чесън, пресован 2/3 чаша счукани орехи спрей за готвене
Приготвяне:
Сложете месото в найлонова торбичка с цип. Добавете оцета, затворете торбичката и оставете в хладилника да се маринова за през нощта.
Загрейте фурната на 200 градуса. Извадете месото от торбичката и отцедете. В купа смесете захарта със следващите 4 съставки от списъка. Разбъркайте добре и втрийте месото със сместа.
Четете повече в az-jenata.bg.
Снимка: pixabay