Рецепта за свинско с коричка от орехи. Необходими са ви 40 минути, за да го приготвите.
Продукти:
1/4 чаша ябълков оцет
500 г телешко бонфиле
1/4 чаша кафява захар
една супена лъжица горчица
1/2 чаена лъжица сол
1/4 чаена лъжица черен пипер
две скилидки чесън, пресован
2/3 чаша счукани орехи
спрей за готвене
Приготвяне:
Сложете месото в найлонова торбичка с цип. Добавете оцета, затворете торбичката и оставете в хладилника да се маринова за през нощта.
Загрейте фурната на 200 градуса. Извадете месото от торбичката и отцедете. В купа смесете захарта със следващите 4 съставки от списъка. Разбъркайте добре и втрийте месото със сместа.
Четете повече в az-jenata.bg.
Снимка: pixabay
Останете информирани с Bulgaria ON AIR и в канала ни в Google News Showcase.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове: