Ретрограден Нептун: Истината излиза наяве, емоциите ще вземат връх

Време е да свалим розовите очила

04.07.2024 | 21:24 Редактор: Искра Ангелова
Ретрограден Нептун: Истината излиза наяве, емоциите ще вземат връх

Нептун олицетворява вдъхновението, мистиката, илюзиите, но и затрудненията. От 2 юли до 7 декември той ще е ретрограден.

Време е да свалим розовите очила и да показ да излязат нещата, които сме опитвали да игнорираме. Реалността е сурова, но сега ще спрем да заблуждаваме себе си и ще може да открием мисията си. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Pop Sugar".

Овен

На фокус е духовността. Тези зодии ще искат да отделят повече време за работа върху себе си, разсъждаване върху живота си и върху това кои всъщност са, прекарване на повече време сами. Може да открият дълбоки, значими истини, свързани с психиката им или психологични рани, които имат. Сега ще са отдадени на това да ги излекуват и ще са способни да го направят.

Телец

При тях на фокус са свързването с другите, групите, с които се асоциират, общностите, приятелствата, екипите. Може изведнъж да осъзнаят, че ценностите им подредени, определени и ясни, колкото са си мислели, че са. Време е да поработят върху себе си и така ще могат истински да се свържат с хората, които споделят принципите им и с които се чувстват уютно.

Близнаци

Те се фокусират върху кариерата и публичния имидж. Това ги кара да отворят очите си за жестоки истини, що се касае до професионалния им път. Може да е това, че пътят, който са следвали и по който са копнеели да вървят и да се развиват, вече не е за тях и не могат да продължат по него. А може да осъзнаят, че висшестоящите, от които са търсили признания и похвали, просто не си струват и не трябва да хабят енергия за тях. Това, което осъзнаят, ще им донесе успехи и ще ги накара да се чувстват пълноценно.

Рак

При Раците вниманието е насочено върху приключенията и научаването на важни неща. Трябва да поразсъждават върху голямата картина, а не върху детайлите, върху философиите си за живот. Безпокойството, което чувстват, може да е причинено от дълбоки, скрити, неизследвани емоции. Трябва да си позволят да бъдат уязвими и да се излекуват, за да постигнат растеж на личността.

Лъв

Основни теми за тях през периода ще са емоционалните връзки и интимността. Окуражени са да видят релаността, що се касае до отношенията с най-близките хора. Ако са гледали с розови очила и са пренебрегвали даден проблем във връзката, сега е време да се сблъскат с него, да напуснат зоната си на комфорт и да поработят върху него. Може би е време да поговорят с партньора и относно споделените финанси и ресурси.

Дева

Партньорствата са на фокус при Девите. Време е да се изправят лице в лице с истината за връзките - романтични, платонични, професионални. Обичат да помагат, лесно се адаптират, работят здраво, но да работят толкова усърдно и продължително не е решението сега. Трябва да помислят за себе си, да разберат какви са ценностите им и границите им, за да може връзките да са здравословни.

Везни

Доброто здравословно състояние ще занимава Везните през периода. Ще се сблъскат с реалността, що се касае до рутината им, ежедневните навици, грижата за себе си. Ако са притискали себе си прекалено много, ако са работили здраво и изпитват бърнаут, сега е времето да разберат, че имат нужда от промяна. Трябва да ценят здравето си, да обръщат внимание на грижата за себе си, така ще са и по-продуктивни.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: Pexels