Завещанието на Матю Пети разкри с колко милиона е разполагал

По-голямата част от състоянието му е била поставена в тръст

03.07.2024 | 15:31 Редактор: Искра Ангелова
Завещанието на Матю Пети разкри с колко милиона е разполагал

Повече от 8 месеца след трагичната смърт на любимеца от сериала "Приятели" - Матю Пери, станаха известни подробности за завещанието, което актьорът е оставил.

Лиза Фъргюсън, един от попечителите на наследството на актьора, показа, че актьорът е имал малко над милион и половина долара в личната си банкова сметка към момента на смъртта си. Въпреки това, той вероятно е имал много активи, които не са били част от тази документация. Преди няколко месеца стана ясно, че завещанието му показва, че по-голямата част от състоянието му е била поставена в тръст.

Документът, който Пери създава през 2009 година, отбелязва, че иска да остави притежанията си в Alvy Singer Living Trust, който изглежда е кръстен на героя на Уди Алън в "Ани Хол". До този момент активите в тръста не са обявени публично. Бащата на актьора - Джон Пери, майка му Сюзан Морисън, както и полусестрите му Кейтлин Морисън и Рейчъл Дън бяха посочени като бенефициенти на тръста.

Матю Пери е посочил в завещанието си, че всички деца, които някога има, няма да имат право на достъп до неговото имущество. Той обаче така и не става баща.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: Instagram