Актьорът Джейми Фокс: Усетих края, бях в кома 20 дни и не виждах светлината

Всичко започнало с лошо главоболие

02.07.2024 | 20:10 Редактор: Вяра Димова
Актьорът Джейми Фокс: Усетих края, бях в кома 20 дни и не виждах светлината

Актьорът и певец Джейми Фокс най-накрая сподели какво е довело до мистериозната му хоспитализация през април 2023 г. Той беше приет в болница поради неуточнена медицинска спешност по време на снимките на "Отново в действие" с Камерън Диас в Атланта. Малко по-късно той сподели, че е бил неспособен да ходи и "виждал тунела, но не и светлината", докато се борел за оцеляването си. 

Фокс беше заснет във Финикс да разкрива през фенове своя проблем, казвайки че всичко е започнало с лошо главоболие, което го накарало да поиска хапче. Следващото, което помни е, че се буди в болницата три седмици по-късно и няма никакви спомени за случилото се. 

Във видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как носителят на "Оскар" щрака с пръсти  и казва: "Нямаше ме 20 дни", докато феновете около него не могат да повярват на ушите си. Фокс допълва, че сестра му и дъщеря му са го завели на лекар, който им казал, че има някакъв проблем в главата му. Той обаче отказа да сподели точно за какво става въпрос, казвайки на феновете си, че не иска да говори за случая пред камера. 

Фокс разкри, че шест месеца преди инцидента е имал проблеми с ходенето, но е запазил всичко в тайна относно кризата, която го вкарала в болница. Под бурните аплодисменти на публиката актьорът добави, че през последните месеци е преживял нещо ужасяващо и иска да благодари на всеки един от обкръжението си, който е бил до него в най-трудните моменти. 

"Сега ценя всяка една минута - тя е различна. Не бих пожелал това, през което преминах, и на най-големия си враг, защото е трудно да усещаш края", каза Джейми от сцената. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС