Любовен хороскоп за всички зодии за периода 1 - 7 юли

Предстои романтична седмица

30.06.2024 | 06:30 Редактор: Толя Стоянова
Любовен хороскоп за всички зодии за периода 1 - 7 юли

Очаква ни романтична седмица с много възможности за създаване на хубави любовни моменти. Венера в Рак и Сатурн ще ни предложат много изненади. Освен това ни очаква и новолуние в Рак. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп: 

Овен

В първите дни на новия месец Овните заедно с любимия им човек ще търсят уют и спокойствие в дома си. Венера в знака на Рак прави поддържаща връзка със Сатурн, като ви дава идеалната комбинация от емоционална сигурност и любов.

Телец 

Скъпи Телци, някои от вас ще търсят съвети относно любовта и връзките в лицето на стар приятел. Венера във вашия сектор за съобщения ще направи красива връзка със Сатурн, който е вашия сектор на приятелството.

Близнаци 

Уважаеми Близнаци, развитието на любов към себе си и достойнство са решаващи първи стъпки към стабилна любов с партньора до вас.

Рак 

Раците може да се почувстват така, сякаш получават всичко, което биха искали, когато става въпрос за любов и романтика. Венера остава силна във вашия знак, предлагайки ви хармония по отношение на любовните въпроси.

Лъв

Представителите на зодия Лъв ще имат хубава любовна седмица. Онези от вас, които са в сериозна връзка, ще се радват на взаимна грижа, любов, доверие и уважение с партньора.

Дева

Социалната хармония може да добави щастието във връзката ви. Ще имате желание с вашата половинка да се забавлявате в приятна компания на любими приятели. 

Везни 

През новата седмица Везните ще премислят много това, което им се случва във връзката. Искате да спазвате отговорностите си във взаимоотношенията си, но също така искате да сте сигурни, че чувствате реципрочност на домашните задължения от страна на партньора си. 

Скорпион

Скорпиони, колкото повече си позволявате да се разширявате в любовта, толкова повече може да почувствате сигурността ѝ в живота си.

Стрелец 

Стрелци, през следващите дни е по-вероятно да жадувате за емоционално богато, интимно и вероятно дори сексуално изживяване. Е, определено ще имате възможността да задоволите желанията си.

Козирог 

Козирози, това със сигурност ще бъде изпълнена със събития седмица по отношение на любовни въпроси. Като за начало, тригонът между Венера във вашия партньорски сектор и Сатурн, може да ви донесе хубави емоции.

Водолей

Някои от представителите на зодията може да се окаже, че са обект на емоции и любовни желания от страна на колега. Хубавото е, че те няма да попречат на работата ви, без значение дали вие споделяте тези емоции, или не.

Риби 

Любовните въпроси ще са невероятно ярки през цялата седмица. Венера е във вашия романтичен сектор и ще направи тригон със Сатурн във вашия знак.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels