Хороскоп за 29 юни: Напрегнат ден за Везните, успехи в службата за Козирозите

Скорпионите да овладеят емоциите си

29.06.2024 | 08:18 Редактор: Толя Стоянова
Хороскоп за 29 юни: Напрегнат ден за Везните, успехи в службата за Козирозите

Какво ви очаква според зодията - вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Говорете за себе си, колкото е възможно по-малко. Привличайки вниманието, ще влезете в полезрението не само на приятелите, но и на враговете си.

Телец

Енергетиката ви ще е нестабилна с тенденция към занижаване. Не се преуморявайте, не се престаравайте и не си поставяйте неизпълними цели.

Близнаци

Преживяванията ще са вълнуващи, наситени с ярки емоции. Ще се отразят положително на въображението ви. Ориентирайте се към творчески занимания.

Рак

Всички дискусии, в които ви поканят да участвате, ще са интригуващи. Изразявайте мнението си, без да разчитате, че непременно ще получи одобрение. 

Лъв

Подхождайте към сложните и спорни ситуации нестандартно. Няма да успеете да се справите с всички затруднения, но при всички случаи няма да сте в губеща роля.

Дева

Ще успеете да осъществите поне едно свое желание, но с чужда помощ. Намерете начин да благодарите за съдействието или да се реванширате.

Везни

Един от дните, в които се налага от две злини да избирате по-малката. Ситуацията ще е леко напрегната. Избягвайте прибързаните импулсивни решения.

Скорпион

Безкомпромисните ви реакции може да създадат проблеми. Овладейте емоциите, за да не предизвикате реципрочни прояви на враждебност дори у най-близките.

Стрелец

Стремежът към независимост може да ви подтикне към не особено приемливи действия в рамките на семейството. 

Козирог

Работоспособността ви ще е завидно висока, но ще си създадете проблеми, ако очаквате същата активност и от хората около себе си.

Водолей

С каквото и да се заемете, ще се натъквате на някакви "подводни камъни". Намалете темпото и помислете коя от задачите ви може да бъде отложена.

Риби

Сатурн преминава в ретроградно движение. Много е вероятно на дневен ред да излязат стари проблеми, свързани с погрешно обработени документи.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay