Съвети за стилна визия, които няма да ви съборят финансово

Бъдете минималисти

28.06.2024 | 22:00 Редактор: Деси Николова
Съвети за стилна визия, които няма да ви съборят финансово

Наемът, храната за вкъщи, напитките в бара и данъците наистина се натрупват и понякога не остава нещо за харчене за висококачествени дрехи. Но ето малко добри новини - много от уличните визии, които обичаме, не са толкова скъпи, колкото изглеждат. Най-добре облечените хора не са прахосници, те са разумни потребители. Ние имаме няколко коза в ръкава си, за да ви помогнем да изглеждате луксозно, докато не харчите излишни пари.

Изберете точния размер

Може да изглежда очевидно, но дрехи, които са твърде тесни, големи или по друг начин неподходящи, никога няма да оправдаят истинския си потенциал. Занесете любимите си дънки, рокли и други любими дрехи на шивача – заслужава си. Няколко подобрения по-късно, вашите артикули ще бъдат направени така, че да пасват на вас, а не на всеки. 

Бъдете минималисти

Всички имаме свои собствени модни мантри, но една, която трябва да следвате, ако търсите елегантната естетика, е "по-малкото е повече". Това означава по-малко конкуриращи се цветове, противоречиви щампи и прекомерни декорации и по-неутрални основи. Когато се съмнявате, изберете монохромен стил за лесно, но издигнато прилягане. И ако ви е трудно да съберете тоалет, придържайте се към добавяне на минимални бижута, чанта и чифт слънчеви очила, за да завършите визията.

Носете подценявано бижу

Говорейки за аксесоари, няма как да не споменем кутията с бижута. Ако носите горна дреха с драматично деколте, изберете чифт перлени обеци или кожен часовник, а не колие. Инвестирайте в няколко минималистични, но привличащи окото бижута, които можете да съчетаете с всичко, и разчитайте на тях за ежедневно носене. Дори една изящна огърлица може да направи огромна разлика във визията.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: Pexels