Бащата на Меган Маркъл: Искам да се срещна с внуците си

Томас се обърна публично към дъщеря си, с която не е говорил от 6 години

27.06.2024 | 20:10 Редактор: Вяра Димова
Бащата на Меган Маркъл: Искам да се срещна с внуците си

Херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл, не общува с баща си Томас от дълго време. Причината за раздора беше сътрудничеството на родителя с журналисти, на които той продаде снимки на дъщеря си в навечерието на сватбата ѝ с принц Хари.

Бащата ѝ обаче се обърна публично към Меган, с която не е говорил от 6 години. Мъжът многократно се извини на Меган, но херцогинята така и не успя да му прости. Томас се свърза с нея чрез журналисти от "Daily Mail".

"Знам, че единственият човек, когото най-много искам да чуя, няма да се свърже, но все пак... бих искал да се срещна с внуците си. Но на този етап от нашата връзка можем да се ограничим до фотографията. Не мислех, че на 80 години ще бъда в една лодка с краля", каза той.

Томас обвинява принц Хари за настоящата ситуация. Мъжът подчерта, че херцогът на Съсекс никога не се е опитвал да се срещне с него, въпреки че има всички възможности да пътува по света. Освен това се чуди как принцът може да се ожени, без да се запознае с бащата на булката.

Меган Маркъл някак съдейства и принц Хари да е далеч от роднините си във Великобритания и не позволява на децата да се виждат и с другия си баща Чарлз III.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС