fallback

Хороскоп за 22 юни: Близнаците изпълнени с досада, Лъвовете да са внимателни

Раците ще се запознаят с нови хора

22.06.2024 | 08:13 Автор: Деси Николова

Овен

Редуцирайте контактите. От значение е да подберете подходяща компания, в чието присъствие ще се чувствате спокойни. Стремежът на някои хора да привлекат вниманието и да навлязат в обкръжението ви може да се окаже плод на меркантилни намерения.

Телец

Почти всяко от днешните ви занимания ще изисква да научите нещо ново. Направете го, без да съжалявате за инвестираното време. Съвсем скоро ще установите, че е полезно не само за вас, но и за близките ви.

Близнаци

Силна досада ще ви изпълни от факта, че околните непрекъснато се опитват да ви дават "ценни" и абсолютно ненужни съвети, опитвайки се да повлияят на решенията ви. За щастие, едно от завидно добрите ви умения е с половинчата дума или жест уж да се съгласявате, а след това да правите каквото си искате. В повечето случаи това се оказва единствената печеливша тактика.

Рак

По време на среща с приятели или роднинско тържество ще се запознаете с нови хора. Почти незабавно ще установите, че ви свързват доста общи теми и че се намирате "в свои води". Фактът, че получавате одобрение, ще ви зарадва.

Лъв

Проявете предпазливост. Не експериментирайте, не рискувайте, използвайте познати методи на работа и познати маршрути за пътуване. Изненадите, доколкото ги има, може и да не са от най-приятните.

Дева

Интересни идеи няма да ви липсват, но едва ли ще разполагате с подходящи условия за реализацията им. Първоначално е подходящо да ги споделите и обсъдите с приятели, на които имате доверие. Мнението им ще ви насочи как да подредите следващите етапи на работа.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Freepic

fallback
Още от Любопитно
fallback