Тайните на характера според тибетския хороскоп

В него има само четири знака

20.06.2024 | 12:42 Редактор: Беатрис Младжова
Тайните на характера според тибетския хороскоп

В тибетския хороскоп има само четири знака, които символизират божествени същества, надарени с определени характеристики и разделени на групи, които включват определени месеци на раждане.

Паяк – родените през януари, февруари и март

Родените под знака на Паяка, според тибетския хороскоп, се отличават с неизчерпаем запас от енергия и никога не се оплакват от здравето си. Въпреки своите издръжливост, трудолюбие и жизнерадост, представителите на този знак имат и своите недостатъци, като всички останали.

Мравка – родените през април, май, юни

Будистите вярват, че мравката е един от най-духовно развитите знаци в тибетския хороскоп. Малко вероятно е дори друг знак да може да се похвали със същата отзивчивост, безкористна помощ и искрена добронамереност. Представителите на Мравката обичат да създават комфорт около себе си и да минимизират всички проблеми. Винаги се стараят да си подготвят добре нещата, за да има по-малко неприятни изненади.

Скорпион – родените през юли, август и септември

В будизма Скорпионът е олицетворение на любопитството и интелигентността. Ето защо всички представители на тази зодия могат да се похвалят с трудолюбие, добро здраве, както физическо, така и психическо. Скорпионът лесно и бързо се адаптира към новостите и е известен със своята дипломатичност, която му отваря много врати.

Костенурка – родените през октомври, ноември и декември

Родените под знака на Костенурката се отличават с особено крехко здраве. По темперамент Костенурката е доста сантиментална и сложна. За нея е трудно да изгради здрави, доверителни отношения с партньор при равни условия. Тя често се съмнява в себе си и в това дали е достойна за любов.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels