Ягодовата луна за едни зодии носи страхотни новини, за други - промени

Тя изгрява на 21 юни

19.06.2024 | 22:00 Редактор: Беатрис Младжова
Ягодовата луна за едни зодии носи страхотни новини, за други - промени

Задава се пълната луна през юни, наречена "Ягодова луна", която изгрява на 21 юни. Тя пристига няколко седмици след новолунието през юни, което достигна своя връх на 6 юни. В сравнение със затъмнения вид на тази лунна фаза, пълната луна ще излъчва грандиозно сияние в нощното небе.

Овен

Стреляйте към звездите, Овни. Докато луната стои в короната на вашето небе, ще можете да видите голям професионален пробив да се появи пред вас. Този пробив може да дойде под формата на повишение, изгодна оферта за работа, нов клиент или дори награда. 

Телец

Пригответе се да летите високо, Телци. Луната ви подтиква да отворите ума и духа си към нови хоризонти. Бихте могли буквално или преносно да сте готови да навлезете на нова територия, оставяйки зоната си на комфорт зад гърба си.

Близнаци

Къде се намирате във вашите партньорства ще излезе наяве, Близнаци. Вашето либидо може да скочи този месец и да ви донесе желанието да "се слеете".

Рак

Време е да оцените истински връзките и партньорствата си, Раци. Това може да е време на еуфоричен съюз за вас и друга страна, докато се ангажирате или си давате дългосрочни обещания.

Лъв 

Дайте си секунда да се отпуснете, Лъвове – тази луна ще ви направи изключително заети. По това време може да откриете, че поставяте финалните щрихи на голям проект или правите преход от една работа към друга. 

Дева

Сърцето ви ще забие бързо, Деви. Докато наблюдаваме тази Ягодова луна, можете да почувствате, че удоволствието, страстта, романтиката и забавлението са основен приоритет в живота ви.

Везни 

Вашият семеен живот ще влезе в промяна, Везни. Тази луна може да доведе до решение за промяна на интериора, ремонт или цялостно преместване. Някои Везни може дори да имат преход като от съквартиранти станат романтични партньори с някого или точно обратното.

Скорпион 

Пригответе се умът ви да се разшири по брилянтни начини, Скорпиони. С настъпването на това пълнолуние ще можете да се съсредоточите върху важно начинание, свързано с писане, говорене или комуникация.

Стрелец 

Пригответе се да видите движения на парите в живота си, Стрелци. Тъй като Луната подчертава вашия финансов сектор, може сега да оцените с други очи приходите и разходите си.

Козирог

Страхотни новини, Козирози. Най-важният лунен ден за годината е тук за вас. Тъй като луната попада във вашия зодиакален знак, вероятно ще видите кулминацията на скъпа лична цел, надежда, стремеж или мечта, която сега ви е представена на сребърен поднос.

Водолей 

Седнете, отпуснете се и мечтайте, Водолеи. Пълнолунието през юни ще бъде особено интензивно за вас. Може дори да ви накара да се почувствате малко "прегорели" на различни теми.

Риби

Време е да празнувате живота, Риби. С настъпването на Ягодовата луна вероятно ще започнете да  се движите сред много приятели и познати. Може да присъствате на ослепително парти или купон, така че се пригответе да се запознаете с нови хора и да разширите мрежата си от контакти. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС