fallback

Любовен хороскоп за всички зодии за 17-23 юни

Повратна точка за Девите, Везните да не коментират любовния си живот

16.06.2024 | 23:02 Автор: Вяра Димова

Новата седмица ще ни зареди с повече романтика, благодарение на Венера, която ще премине в знака на Рак. Ще имаме възможността да създадем по-дълбоки връзки. 

Овен

Време е да се уверите, че вашата настояща или потенциална романтична връзка подхранва онова усещане, за което копнее душата ви. Ако сте оставили щастието си в ръцете на някой друг, направили сте го отговорен за това и не се чувствате удовлетворени, то звездите ще ви напомнят, че от вас зависи да си осигурите щастие и комфорт. 

Телец

Мисленето, говоренето и вземането на решения за любовта е вашият фокус през следващите дни. Венера навлиза във вашия комуникационен сектор, което ще накара темата за любовта да заеме най-високо ниво в мислите ви. 

Близнаци

Скъпи Близнаци, финансовата сигурност е основният фокус за вас тази седмица, независимо от текущия ви романтичен статус. Всъщност, ако сте във връзка, може да сте доста загрижени за вашата стабилност по отношение на парите.

Рак

Скъпи Раци, време е да блеснете. Венера преминава във вашия зодиакален знак, което ви позволява да покажете себе си. Ще изглеждате и ще се чувствате прекрасно, което абсолютно ще ви помогне да получите всичко, което желаете. 

Лъв

Любовта може да изглежда като недостижима за известно време. Венера навлиза във вашия 12-и дом, създавайки една по-объркана енергия по отношение на любовните въпроси.

Дева

Скъпи Деви, ще ви бъде невъзможно да скриете чувствата си към определен човек. Ако сте във връзка, можете да очаквате повратна точка. В зависимост от чувствата ви, може да останете хладни към някого или обратното.

Везни

През новата седмица е по-добре да не коментирате любовния си живот, тъй като е възможно да станете обект на обсъждане, а това няма да ви хареса. Определено ще ви се иска това да си остане лично и е напълно нормално да се чувствате по този начин. 

Четете повече за останалите зодии в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback