fallback

Здравето на Кейт Мидълтън се подобрява, принцесата обяви първата си публична изява

Лечението ѝ продължава

14.06.2024 | 22:10 Автор: Толя Стоянова

Здравословното състояние на Кейт Мидълтън се подобрява. Принцесата на Уелс съобщи, че има напредък след диагнозата с рак и ще присъства на церемонията Trooping the Colour, цитирана от BBC. Това ще бъде първата ѝ публична поява тази година, след поставянето на диагнозата и коремната операция през януари. Кейт казва, че лечението ѝ все още продължава.

Това е най-значимата актуализация за здравето на Катрин, откакто през март разкри, че има рак.

"Всеки, който преминава през химиотерапия, знае, че има добри и лоши дни. В лошите дни се чувстваш слаб, уморен и трябва да се отдадеш на почивката на тялото си. Но в добрите дни, когато се чувстваш по-силен, искаш да се възползваш максимално от това, че се чувстваш добре", сподели принцесата.

"Уча се да бъда търпелива, особено по отношение на несигурността. Приемам всеки ден такъв, какъвто е, слушам тялото си и си позволявам да отделя това толкова необходимо време за оздравяване", призна тя.

По време на церемонията Trooping the Colour принцесата ще участва в парада с карета заедно с децата си и ще бъде част от семейната група, която ще маха от балкона на Бъкингамския дворец.

Принцесата също така благодари за посланията на обществото по време на болестта ѝ.

"Това наистина е от огромно значение за мен и Уилям и ни помогна да преодолеем някои от най-трудните моменти", се казва в посланието на принцесата, пише БГНЕС.

Кейт е започнала да работи от дома си и очаква да присъства на някои събития през лятото, но от двореца Кенсингтън подчертават, че това не е пълно завръщане и че плановете могат да бъдат променени в кратък срок. 

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback