fallback

Дъщерята на Пит си наела и платила лично на адвокат, за да се откаже от фамилията

Двамата влезли в конфликт по време на битката за попечителството

14.06.2024 | 12:52 Автор: Искра Ангелова

Драмата между Анджелина Джоли и Брад Пит е една от най-дългите и най-коментирани в холивудските среди. Съдебните битки между двама не спира.

Оказва се, че 18-годишната дъщеря на Брад - Шайло, е чакала 4 години, за да изостави името на баща си, след като двамата влизат в конфликт по време на битката за попечителството на актьора.

По това време най-голямото биологично дете на бившата звездна двойка било само на 14. Преди дни Шайло Джоли-Пит подаде документи в съда, с които иска да се откаже от името на Пит. Това се случи на 30 май, три дни след като звездната наследница навърши 18 години - най-ранният момент, в който можеше да го направи.

Медиите разкриха миналата седмица, че Шайло е наела и платила на свой собствен адвокат, за да се справи с въпроса. Източник, близък до Брад, твърди, че този ход е "свързан с (предполагаемата) история на малтретиране" от нейния баща, а също и с "нарушаването на правата на Шайло".

Според различни източници девойката обвинява баща си за правните ходове, които той е предприел и за това, че тя не е успяла да свидетелства за желанията си по отношение на попечителството по време на процеса.

Тя също така не е успяла да говори пред правните органи за случилото се на онзи съдбоносен полет през 2016 г., който доведе до края на брака на родителите ѝ - въпреки че е искала да го направи.

Съгласно Закона за правата на жертвите на престъпления федералните жертви на престъпления имат права, включително: "Правото да не бъдат изключени от такова публично съдебно производство, освен ако съдът, след получаване на ясни и убедителни доказателства, реши, че показанията на жертвата ще бъдат съществено променени ако жертвата е чула други показания по време на това производство".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback