Наоми Кембъл потвърди слухове за своите деца

"Те са всичко за мен, карат ме да се страхувам за бъдещето", отбеляза моделът

10.06.2024 | 21:44 Редактор: Деси Николова
Наоми Кембъл потвърди слухове за своите деца

Наоми Кембъл за първи път потвърди, че е станала майка и на двете си деца чрез помощта на сурогатна майка. Подобни слухове се завъртяха в социалните мрежи още с раждането на първото ѝ дете, но тогава моделът от 90-те години категорично ги опроверга.

Заставайки на корицата на списание Vogue, тя заяви, че дъщеря ѝ, родена през 2022 година, е нейно дете, което тя самата е родила. Същото беше и при появата на сина ѝ през юни 2023 година. Това обаче по никакъв начин не убеди феновете, които продължиха със спекулациите около появата на децата, съдейки най-вече по перфектната фигура, която Кембъл демонстрира веднага след раждането.

Сега, години по-късно, Наоми говори откровено пред The Times, където потвърди, че всъщност се е възползвала от услугите на сурогатна майка. Тя все пак отказа да спомене името на децата си и кога точно са се появили на бял свят. Гордата майка също така все още крие лицата на дъщеря си и сина си, запазвайки тяхното лично пространство.

Попитана дали е потърсила помощ от друга жена, за да стане майка, Кембъл каза "да". Тя допълни, че макар да се е решила на важната стъпка да има деца, все още е подходила към процеса със страх за бъдещето. Такъв, какъвто изпитва и в момента.

"Децата ми са всичко за мен. Карат ме да се страхувам за бъдещето. Надявам се, че светът ще се промени някой ден, заради децата ми. Те са на 110% моят приоритет. Трябва да бъда до тях в първия им учебен ден", казва Кембъл.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС