fallback

Хороскоп за 10-16 юни: Напрегнат период за Овните, Скорпионите да ограничат разходите

Рибите ще се запознаят с нови хора

09.06.2024 | 19:59 Автор: Толя Стоянова

Вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от асгролог Петя Георгиева, какво ви очаква през новата седмица.

Овен

Доста напрегнат период, но каквото и да сте си наумили, ще успеете да го изпълните. Съсредоточавайте се максимално, когато се налага да работите с пари или да оформяте финансови сделки.

Телец

Запознавайте се подробно с указанията, когато обработвате финансови документи, особено ако ще имате задължения по тях. Избягвайте разговорите на лични теми с хора, в чиято добросъвестност не сте абсолютно убедени. 

Близнаци

Приходите ви ще са нередовни и нестабилни. Ако имате намерение да се включвате в изпълнението на дългосрочни проекти, то най-добре го направете в началото на седмицата. 

Рак

Отношенията ви с околните на моменти ще приличат на руска рулетка. Няма да можете да предположите кой как ще реагира на казаното или направеното от вас.

Лъв

От съществено значение в предстоящия период ще е да преценявате и поддържате правилно темпо на работа. Стигането до крайности, в която и да било от двете посоки, може да създаде непредвидени усложнения.

Дева

Динамичен и леко напрегнат период. Колкото и да е силна аналитичната ви мисъл в сложни моменти ще е по-полезно да разчитате на интуицията си. В професионален план обстановката ще е сравнително спокойна, но само благодарение на факта, че умеете да забелязвате детайлите и да оценявате смисъла им.

Везни

Отношенията с новите партньори ще са малко сложни. Незнайно защо, но те ще очакват при уреждането на спорни въпроси компромисът да дойде от вас. Помислете внимателно дали сте готови на отстъпки и най-вече дали ще си заслужава да ги направите.

Скорпион

Опитайте да създадете някакви финансови запаси. Моментът не е подходящ за дългосрочни инвестиции. Ограничете разходите до ежедневно необходимите и намерете начин да убедите близките си, че не е подходящо да купуват каквото и да било само за да угодят на капризите си.

Стрелец

Ще се наложи да вземете поредица важни решения с продължително отражение върху живота ви занапред. Ще са свързани с различни области – професия, личен живот. Принципът, от който трябва да се ръководите е, че вие сте отговорни за живота си, а не някой друг.

Козирог

Желаещите да променят работното си място, особено ако отдавна са в процес на търсене на нещо по-добро, почти сигурно ще попаднат на подходяща оферта. 

Водолей

От съществено значение е да подхождате към управлението на финансите си прагматично. В случая става дума не само за разходите, но и за приходите ви и то приоритетно за тях. Откажете се от експериментите и от стартирането на прекалено оригинални замисли. 

Риби

Привлекателни сте и хората ще се стремят да получат вниманието ви. Предстоят запознанства с нови хора, които "на първо четене" ще ви допаднат. Не ги идеализирайте и не бързайте да се привързвате към тях, за да не повторите стари грешки, които до този момент обичайно са предизвиквали разочарование.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback