Любовен хороскоп за 10 -16 юни за всички зодии

Раците може да искат да се оттеглят в черупката си през следващите дни

07.06.2024 | 18:23 Редактор: Толя Стоянова
Любовен хороскоп за 10 -16 юни за всички зодии

Първата седмица на месеца ни донесе романтика и хармония в любовта, седмицата след нея определено ще ни донесе напрежение. Марс в земния знак Телец ще бъде в квадрат с Плутон, засилвайки всичко – положително и отрицателно.

Какво ви очаква според зодията - вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Скъпи Овни, ако се окаже, че сте в ситуация, в която сърцето ви е подведено, то определено ще сте ядосани, но повече на себе си, дори да сте разпознали ограниченията на човека, към когото изпитвате емоции или на партньора ви в любовната връзка.

Телец

Марс във вашия знак ще бъде в позиция към Плутон, който в момента е във вашия сектор на кариера. След това, до неделя, Венера ще бъде в квадрат с Нептун, което вероятно ще замъгли мислите ви поради някакво разочарование. 

Близнаци 

Близнаците може да имат напрежение в работен, но и в любовен план. Това се отнася за обвързаните представители на зодията, които няма да срещнат подкрепата на любимия си човек. 

Рак

Раците може да искат да се оттеглят в черупката си през следващите дни. Венера е във вашия обнадеждаващ 11-и дом, но ще направи напрегнат квадрат към Нептун във вашия 9-и дом на вярванията. Възможно е любовта да ви разочарова.

Лъв 

Скъпи Лъвове, през новата седмица не би трябвало да имате никакви проблеми в любовен план. Ако сте във връзка може да почувствате, че партньорът ви умишлено се опитва да възпре амбициите ви. 

Дева 

Родените под знака на зодия Дева може да са по-влюбени в идеята за любовта, отколкото в обекта на техните желания. Ако е така, това може да се превърне в разочароващ момент и може да осъзнаете, че единственият човек, когото сте заблудили, сте вие самите. 

Везни

Сексуалната ви енергия ще бъде увеличена, Везни! Не забравяйте и вие да полагате усилия във връзката. Здравословната интимност не изисква доминиране от никого. 

Скорпион

Погрешното поведение и грешките ви могат да окажат негативен ефект върху любовния ви живот. Обвързаните Скорпиони може да се окажат в спорни ситуации с любимия човек

Стрелец 

Избягването на романтично разочарование ще бъде трудно тази седмица, без значение дали сте във връзка, или не. Възможно е да имате усещане, че сте критикувани от любовния си интерес, тъй като Меркурий във вашата зона на партньорство е в квадрат със Сатурн във вашия домашен сектор.

Козирог 

Нещо в настоящата ви романтична ситуация или липсата на такава може да ви ядоса. Марс е във вашия любовен сектор, където няма да бъде в особено добра позиция спрямо Плутон. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels