Експерт: Джей Ло и Бен Афлек са нещастни, езикът на тялото им го издава

Двамата са погълнати от слухове за развод

07.06.2024 | 17:40 Редактор: Искра Ангелова
Експерт: Джей Ло и Бен Афлек са нещастни, езикът на тялото им го издава

Дженифър Лопес и Бен Афлек изглеждат нещастни, а любовният им поглед в очите вече го няма. Това твърди експерт по езика на тялото. Коментарът е на фона на спекулациите, че двойката се е запътила към втора раздяла.

51-годишният актьор от "Добрият Уил Хънтинг" е в центъра на заглавията на вестниците заедно с 54-годишната си съпруга Дженифър, като двамата са погълнати от слухове за развод.

Някогашната влюбена двойка, която преди това се срещаше от 2002 до 2004 г., беше снимана на няколко места в Лос Анджелис през последните дни на фона на съобщенията за съдбата на техния съюз от А-листата. а според експерта по езика на тялото Джуди Джеймс двойката изглежда така, сякаш може да се окаже в същата точка, в която се е намирала преди две десетилетия: разделена.

Джуди заяви пред "Дейли Мейл", че двойката говори на "езика на тялото", като последните снимки на дуета показват, че Джен е "студена", докато Бен се опитва да избегне всякаква демонстрация на близост със съпругата си. През изминалия месец Бен и Дженифър бяха забелязани многократно заедно - и оставиха феновете объркани относно състоянието на техния романс.

"След като всички слухове достигнаха нещо като кресчендо, Бен и Дженифър вече говорят в загадки на езика на тялото. Последните им съвместни изяви показват липса на интимност, страст или любовни сигнали, които биха успокоили феновете, но все пак те изпълняват някои учтиви, социални ритуали, които биха могли да определят една приятелска или семейна връзка", допълни тя.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС