Най-щастливите дати от летните месеци за всяка зодия

Лъвовете ще имат много късмет през август

06.06.2024 | 13:10 Редактор: Толя Стоянова
Най-щастливите дати от летните месеци за всяка зодия

Всеки се вълнува за това, което предстои през топлия сезон. Кой ще е най-щастливият ви летен ден? Прочетете в прогнозата на "Parade".

Овен - 11 юли

Тогава планетата на любовта Венера влиза в Лъв и носи на Овните страст, вълнения, трепети, интересни събития. Романтиката и любовта са на фокус. Тези зодии стават по-уверени, магнетични и е трудно някои да им устои.

Телец - 8 юни

Марс влиза в Телец тогава. Това позволява на тези зодии да започнат да работят по желанията си, да предприемат стъпки, да действат. Уверени са, излъчват супер енергия и сякаш нищо не може да ги разклати.

Близнаци - 6 юни

Тогава има новолуние в техния знак. Близнаците имат мисия - да открият повече за себе си, да покажат новото си аз. Новолунието е време за ново начало, свежест, а и Юпитер е в Близнаци. 

Рак - 5 юли

Най-щастливият им ден е тогава, когато има новолуние в техния знак. Тогава ще усещат енергията във въздуха, емоциите им взимат връх, но това им помага.

Лъв - 4 август

Ще имат най-много късмет на този ден, когато новолунието ще е в техния знак. Това събитие ще ги покани да преоткрият себе си. Сега имат шанс да се освободят.

Дева - 16 юни

Лятото е чудесен период за Девите да се свържат отново със старите приятели, такива, които не са виждали от много време. Планетата на любовта Венера влиза в Рак на 16 юни.

Везни - 29 август

Планетата на любовта и красотата влиза във Везни на 29 август. Въпреки че предстои краят на лятото, Везните не се натъжават - напротив, магичните летни моменти ще продължат още дълго за тях.

Скорпион - 9 юли

Скорпионите да се подготвят за глътка чист въздух през това лято. Астероидът Палас беше ретрограден, но на 9 юли това приключва и той отново е директен. Това носи вълна на яснота и вдъхновение за Скорпионите.

Стрелец - 9 август

Астероидът Юнона влиза във Везни на 9 август. Това е астероидът на брака и той кара Стрелците да изпаднат в по-романтично и любовно настроение. Приятелствата им стават по-силни, социалните контакти са в подем.

Козирог - 21 юни и 21 юли

Те са единствените зодии с две най-щастливи дати през това лято. Това е така, защото на тези дати ще има пълнолуния в техния знак. Фокусът е върху идентичността им, увереността им, енергията им.

Водолей - 19 август

Тогава ще има пълнолуние в знака на Водолей. Това е моментът, в който да отпразнуват отдадеността, която показаха през последните няколко месеца. 

Риби - 24 август

Рибите да се подготвят да се вмъкнат в един приказен свят, мечтан свят в края на лятото. Там те ще се радват на уединение. На 24 август Веста, астероидът на дома, уюта, безопасността и предаността, влиза в знака на Дева.

Четете повече в teenproblem.net.

Къде ще почивате през лятото?

На море в България.
25%
На море в Гърция или Турция.
22%
На екзотична почивка извън Европа.
2%
На планина в България.
6%
На море в Испания, Италия, Хърватска или Черна гора.
4%
Ще ходя два пъти на море - веднъж в България и втори път - в чужбина.
10%
Нямам пари за почивки и екскурзии.
32%
Общо 1000 гласа

Снимка: Pixabay