fallback

Меркурий преминава в Близнаци: Време за флирт и нови запознанства

Енергията на този знак бива сравнявана с бързите крила на колибри

03.06.2024 | 16:45 Автор: Деси Николова

Планетата на комуникацията и мисълта – Меркурий, преминава в зодия Близнаци на 3 юни. Това е един от зодиакалните знаци, които тази планета управлява. Меркурий представлява начина, по който говорим, мислим и обработваме информацията. Благодарение на неговия транзит в Близнаци, ние ще повишим желанието си за знания, ще бъдем по-комуникативни.

Енергията на знака Близнаци някои западни астролози закачливо сравняват с бързите крила на колибри. По време на транзита можем да усвояваме информация бързо, да изпълняваме няколко задачи едновременно и да разглеждаме множество перспективи.

От друга страна обаче, изобилието от информация може да ни направи склонни да бъдем твърде откровени, да казваме грешното нещо, да изпитваме безпокойство или да прекалим с анализирането на ситуациите.

Близнаците могат да бъдат много наивни. Така че Меркурий в тяхната енергия е като разговор с малко дете. Близнаците задават много въпроси, забелязват много неща, но пък и са забавни. Докато Меркурий е в този знак до 17 юни, е малко вероятно да се впуснем в сериозна комуникация с другите. Вместо това бихме могли да учим нови неща, да флиртуваме повече, да се забавляваме.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback