fallback

Любовен хороскоп за периода 3-9 юни

Очаква ни лятна романтика

01.06.2024 | 21:50 Автор: Беатрис Младжова

Какво ви очаква в любовен план според зодията ви? Вижте в любовния хороскоп.

Овен

Досегашният ви мисловен модел очевидно не ви служи добре в любовните въпроси. Подгответе се да се изправите срещу това. Независимо дали става въпрос за романтична несигурност или действително ограничение в любовния ви живот, можете да се справите с него.

Телец

Ако в последно време любовният ви живот ви се е сторил като зациклил, то всичко това е напът да се промени, Телци. Марс ще ви осигури тласък от енергия, мотивация и либидо.

Близнаци

Това е вашето време за любов, скъпи Близнаци. Слънцето и Венера ще направят грандиозен съвпад във вашия знак. Това ще ви направи по-привлекателни, настойчиви в любовен план.

Рак

Раци, вашето щастие си заслужава усилията ви. Време е да промените онова, което не ви харесва в любовен план. Не бива да толерирате нищо, което ви кара да се чувствате зле. 

Лъв

Съществува определена романтична възможност, свързана с вашия социален живот. Слънцето и Венера се изравняват във вашия сектор на приятелството, последвано от новолунието в знака на зодия Близнаци.

Дева

Обвързаните представители на зодията може да се почувстват разочаровани, ако изглежда, че партньорът им не подкрепя техните кариерни амбиции. Вероятно има вълнуваща професионална възможност за вас, Деви.

Везни

Скъпи Везни, готови сте да разширите хоризонтите си и да се отървете от всяко мислене, когато става въпрос за любовния ви живот. В първата седмица на новия месец обърнете внимание на романтичните си навици.

Скорпион

Сериозно обвързаните представители на зодиакалния знак е възможно да се изправят пред финансови затруднения, които не могат да бъдат отлагани. Онези от вас, които нямат сериозна връзка е възможно да срещнат някой интересен човек.

Стрелец

Стрелци, звездната карта показва, че са възможни нови начала в любовта, но не без известно напрежение. Новолунието през тази седмица попада във вашия сектор на отношенията и сигнализира за това ново начало, но с Венера в квадрат със Сатурн, е възможно да има и някои напрежения.

Козирог

Очаква се романтичен оазис за вас, Козирози. Огненият Марс ще ви подкрепя. Той едновременно ще увеличи сексуалното ви влечение и ще добави вълнуващ потенциал към вашите перспективи за запознанства, ако нямате сериозна връзка.

Четете повече в az-jenata.bg.

Къде ще почивате през лятото?

На море в България.
25%
На море в Гърция или Турция.
22%
На екзотична почивка извън Европа.
2%
На планина в България.
6%
На море в Испания, Италия, Хърватска или Черна гора.
4%
Ще ходя два пъти на море - веднъж в България и втори път - в чужбина.
10%
Нямам пари за почивки и екскурзии.
32%
Общо 1000 гласа

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback