Шайло официално се отказва от фамилията на Брад Пит

Подаде молба дни, след като навърши 18 години

31.05.2024 | 21:41 Редактор: Вяра Димова
Шайло официално се отказва от фамилията на Брад Пит

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит - Шайло, официално е подала документи в съда, за да премахне фамилията на баща си от името си. Танцьорката е подала молбата на 30 май, само три дни, след като навърши 18 години.

В документите Шайло иска вече да се представя само с фамилията Джоли, официално зачерквайки Брад Пит от родословното си дърво.

Действието идва малко след като стана ясно, че 60-годишният актьор е готов на всичко, за да поправи разрушената връзка с 18-годишната си дъщеря. Той се надяваше, че с навършването на пълнолетие Шайло ще започне да взима решенията за живота си сама, което ще му позволи да говори с нея без намесата на Анджелина Джоли.

Според множество източници, близки до Пит, бившата му съпруга умишлено настройва децата срещу него и не им позволява да присъстват на разрешените му от съда срещи с тях.

"Сега, когато Шайло е на 18 години, тя може да взима своите решения сама относно връзката, която иска да развие с баща си", казва човек от обкръжението на Пит.

Той допълва, че ако все пак младата дама реши да стои далеч от него, актьорът ще уважи мнението ѝ и няма да се меси в живота ѝ.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС