Знацитe, че той ни смята за повече от приятел

Познава ни отвътре и отвън

31.05.2024 | 08:35 Редактор: Беатрис Младжова
Знацитe, че той ни смята за повече от приятел

Когато срещнем човек, с когото искаме да задълбочим отношенията си, започваме да се питаме какво изпитва той към нас. Ето няколко знака, че е повече от приятелство.

Той ви познава отвътре и отвън

Приятел, който искрено ви харесва като жена, ще положи усилия да ви опознае отвътре и отвън. Ще знае много дребни детайли за вас, подробности от живота и ще ви покаже, че е наясно с тях. Това е първият знак, че той иска нещо повече от приятелство. Силният интерес към личността ви го издава.

Обича да излиза с вас

Как да разберете дали той иска да бъдете повече от приятели? Обърнете внимание на това дали е започнал да се старае повече да прекарва възможно най-много време с вас. Ако приятел ви харесва романтично, вероятно ще направи всичко по силите си, за да се срещате по-често, срещите ви да са приятни.

Проявява признаци на ревност, които не се случват в случайна връзка между познати или просто приятели

Това се усеща по погледа му, по това, че се интересува какво ще правите в почивните дни. Може дори да ви задава и други въпроси, с които се опитва да разбере повече за личния ви живот и дали се срещате с някого.

Познавате неговото семейство и приятели

Дори се случва понякога да попадате в тяхната компания. Ако ваш приятел е започнал да изпитва повече емоции към вас, то той ще се опита да ви направи част от неговия личен живот.

Какви са намеренията ви за 9 юни?

Ще си почивам.
74%
Заминавам на почивка.
14%
Ще празнувам личен повод.
12%
Общо 828 гласа

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels