Ед Шийрън изнесе мини концерт пред болни деца в Бостън (+ВИДЕО)

Певецът зарадва малките пациенти с песните "Perfect" и "Castle on the Hill"

30.05.2024 | 10:33 Редактор: Вяра Димова

Певецът Ед Шийрън успя да зарадва няколко деца в най-трудния им момент. Той посети Бостън за поредния концерт от световното си турне. Преди обаче да се качи на сцената под бурните овации на хиляди зрители, британецът се отправи към детската болница в града, за да обърне внимание на най-малките си фенове. Тези, които няма да успеят да го видят на голямата платформа, защото изживяват най-тежките си дни, борейки се за живота си.

По време на визитата си той е изпълнил песните "Perfect" и "Castle on the Hill" в специално изградено музикално студио в болницата. Изпълненията също така бяха давани по телевизорите на пациентите за тези, които нямат възможност да ги гледат на живо.

Във видео, публикувано в социалните мрежи от детската болница, носителят на "Грами" седи на бюро и изпълнява акустична версия на хита си "Perfect". Седнал удобно пред микроскоп, Шийрън е хванал китарата си, за да покаже, че освен талантлив певец, е и много надарен музикант. Пред него е поставен и микрофон, който излъчваше гласа му в цялото болнично заведение, за да подобри настроението на болните деца.

Четете повече в tialoto.bg.

Какви са намеренията ви за 9 юни?

Ще си почивам.
74%
Заминавам на почивка.
14%
Ще празнувам личен повод.
12%
Общо 828 гласа

Снимка: БГНЕС, видео: Instagram