Юпитер носи късмет и щастие на 4 зодии

Необикновена година за Близнаците, много вълнения за Скорпионите

29.05.2024 | 12:22 Редактор: Вяра Димова
Юпитер носи късмет и щастие на 4 зодии

Юпитер влезе в знака на Близнаци на 25 май и ще остане там до 9 юни 2025 г. Чакат ни много промени, приключения и вълнуващи преживявания през периода. Той ще е най-щастлив и късметлийски за 4 зодии. Ето кои са те, според "Your Tango".

Близнаци

Планетата на късмета е в техния знак и не е изненада, че периодът ще е най-благоприятен за Близнаците. За тях започва една необикновена година. Тези зодии ги очакват нови и свежи възможности, неочаквани приятелства, много подкрепа от съмишленици.

Телец

Юпитер излиза от техния знак, но могат да си отдъхнат - това не значи, че вече няма да имат късмет. Ще могат да продължат да развиват плановете си, да работят по задачите и целите, с които са се захванали по успешен начин. Около тях ще има хубава енергия и Телците ще се възползват от нея.

Рак

Раците ще излекуват душата си през периода. Тези зодии ще успеят да се чувстват по-спокойни, където и да отидат, ще намерят мира и ще усетят, че в дома им вече има по-хубава енергия. Годината няма да е драматична и турбулентна за тях. Ще се забавляват повече.

Скорпион

Скорпионите да се подготвят - следващите 12 месеца и половина ще бъдат като возене на влакче на ужасите, но в добрия смисъл - с много вълнения, получаване на отплата и хубави преживявания. През периода ще им е по-лесно да постигат целите си, да скачат от едно важно събитие на друго, да реализират най-важните си мечти.

Четете повече в teenproblem.net.

Какви са намеренията ви за 9 юни?

Ще си почивам.
74%
Заминавам на почивка.
14%
Ще празнувам личен повод.
12%
Общо 828 гласа

Снимка: pixabay