Едногодишен транзит на Юпитер в Близнаци - как ще се отрази на всяка зодия?

Очаква ни космическата промяна

22.05.2024 | 09:12 Редактор: Искра Ангелова
Едногодишен транзит на Юпитер в Близнаци - как ще се отрази на всяка зодия?

Тази година късметът, който създавате, ще зависи и от това как Юпитер в Близнаци 2024 ще повлияе на вашия зодиакален знак. Ако Юпитер в Близнаци ви научи на нещо, то ще бъде как да останете оптимисти чрез проба и грешка.

Този дългоочакван транзит започва на 25 май и продължава до 9 юни 2025 г. Този едногодишен транзит ще засегне предимно променливите знаци - Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Въпреки че тези зодии ще бъдат подчертани, всеки ще научи нещо ценно от този опит. Освен това тези, които са родени с Юпитер в Близнаци, също ще преминат през своето "завръщане на Юпитер".

Ето какво можете да очаквате от този транзит, според вашия слънчев, лунен или изгряващ знак:

Овен

Не е нужно да отивате далеч, за да имате приключение, Овен. След като Юпитер навлезе в Близнаци, той ще се настани във вашия трети дом на общуване и обучение. Първоначално може да се чудите как непосредственото ви обкръжение може да стане по-добро. Юпитер в Близнаци ще ви насърчи да погледнете на света с любопитни, детски очи. Да имате различна гледна точка към вашата среда може да отвори толкова много нови врати за вас. Може да станете по-ангажирани с вашата общност или дори да се заемете да научите нещо ново за забавление. Стига да имате оптимистична перспектива, можете да откриете толкова много нови неща точно сега.

Телец

Изпитано и вярно може вече да не ви е достатъчно, Телец. Наличието на набор от възможности и многостранността може да подобри финансовото ви състояние. За щастие, може да имате повишение на доходите, когато Юпитер в Близнаци влезе във вашия втори дом на лични финанси и ценностна система. Ако сте отворени към нещо ново, Юпитер в Близнаци ще ви го донесе. Въпреки това може да се наложи да сте малко по-гъвкави и непредубедени, за да пожънете наградите. Може да е някак страшно да предприемете такъв скок на вярата с вашите финанси. Но опитването на нови неща и отварянето към нови възможности може да доведе до толкова много изобилие.

Близнаци

Вижте какво планетата говори за истинската ви същност, Близнаци. Трябва да имате доста щастлива година, след като Юпитер влезе в Близнаци – вашият първи дом на идентичност. С Юпитер на ваша страна може да имате по-голямо присъствие в живота. Тъй като ще получите повече внимание от обикновено, може да имате желание да разберете за какво искате да привлечете това внимание. Може да бъдете забелязани с това как изглеждате, държите се или се идентифицирате. Въпреки че другите може да коментират колко се променяте, не трябва да им обръщате внимание. Юпитер в Близнаци е тук, за да ви напомни, че ще процъфтявате, ако сте верни на себе си във всичко, което правите.

Рак

Време е да се погрижите за себе си, Рак. Тъй като Юпитер навлиза в Близнаци, това ще докосне вашия дванадесети дом на скрити таланти, скрити слабости и самоунищожение. Следващата година ще има подсъзнателен ефект върху живота ви благодарение на присъствието на Юпитер във вашия таен дванадесети дом. Може да се свържете по-тясно с вътрешния си свят. Може да ви помогне да преодолеете своите дълбоко вкоренени нагласи и системи от вярвания, които може да ви спъват. лед като вникнете по-надълбоко в себе си, ще осъзнаете скритите си силни страни. Не се страхувайте „да се разкопчаете по шевовете“, ако това ще ви помогне да станете по-добра версия на себе си.

Лъв

Нови приятели и общности ви очакват, Лъв. Вашият социален календар ще бъде благословен, щом Юпитер в Близнаци даде изобилие във вашия единадесети дом на по-големите общности и мечти. Следващата година може да е чудесна за вашия социален живот. Ще се появят случайни възможности за свързване с нови и стари приятели. Никога не знаете докъде може да доведе едно ново взаимодействие и какви врати може да ви отвори! Може да бъдете приятно изненадани, ако нямате никакви очаквания за социалните си преживявания. Кой знае? Може би една щастлива връзка или нов контакт могат да доведат до много повече!

Дева

Кое е вашето призвание, Дева? От това, което се знае за вас, вероятно в момента жонглирате с поне две професионални пътеки. Тъй като Юпитер в Близнаци отваря вашия десети дом на кариера и успех, може да откриете, че сте по-склонни да поемете по единия път, отколкото по другия. Следващата година ще ви насърчи да разширите кариерата си, към която се чувствате призвани. Въпреки това, може да се наложи да направите някои съкращения върху това, върху което искате да се съсредоточите по време на ретрограден Юпитер. До януари 2025 г., вече ще имате по-добра представа върху това по кой път в кариерата искате да се съсредоточите, информира tialoto.bg.

Везни

Всеки може да бъде вашият следващ учител, Везни. Предстои ви година на учене, когато Юпитер в Близнаци минава през вашия девети дом на висше образование, пътувания и духовно пътешествие. Следващата година може да ви предложи толкова много, но само ако сте непредубедени. Бихте могли да предприемете образователно начинание, като менторство или курс. Учителите и моментите на преподаване могат да се появят и извън класната стая. Пътуването може да е най-добрият ви учител, особено ако отваря мирогледа ви. Без значение от кого се учите или къде отивате, вие сте длъжни да научите нещо ново, което може да бъде част от вашето духовно пътуване.

Скорпион

Как можете да останете на върха на финансовото си състояние, Скорпион? Ще има много за обмисляне, когато Юпитер в Близнаци подсили вашия осми дом на дългове и активи. Въпреки това, може да се окаже, че ходите по тънък лед. Може да се вълнувате от нови финансови начинания и възможности, особено ако имате цели. Но това може да е предизвикателство. Може дори да е предизвикателство да следвате финансови съвети, ако няколко души ви съветват за различни методи и пътища. Бъдете в крак с финансовата си грамотност, за да вземате най-добрите решения. Надяваме се, че този транзит на Юпитер ще увеличи изобилието ви!

Стрелец

В морето има много риба, Стрелец. Множество възможности ще станат достъпни, след като Юпитер в Близнаци благослови вашия седми дом на връзки, партньори и договори. Отсега до следващата година вашите професионални и романтични възможности може да се разширят. Нови партньорства или възможности за работа може да нахлуят в живота ви. Може да имате шанс да задълбочите настоящата си връзка или да си намерите нов партньор. Тъй като вие избирате, трябва да помислите какво включва вашето перфектно романтично или професионално партньорство. Да знаете какво искате може да ви помогне да отсеете недостойни връзки и ангажименти.

Козирог

Можете ли да се справите, Козирог? Животът ще ви подхвърли доста задачи, когато Юпитер в Близнаци транзитира през вашия шести дом на работа, рутина и здраве. Може да почувствате, че има толкова много работа за вършене и толкова малко време. Преди да скочите, отделете секунда да си поемете дъх. Юпитер в Близнаци ще ви помогне да използвате уменията си за адаптивност и решаване на проблеми във ваша полза. Ако изиграете картите си правилно, може да имате много продуктивна година. Бихте могли да се справите с няколко задачи едновременно, като същевременно сте в крак с рутината си. Вашето физическо здраве и благополучие може дори да се подобрят през това време.

Водолей

Ще имате толкова много неща, за които да се радвате, Водолей. Може още да не го виждате, но Юпитер в Близнаци ще минава през вашия пети дом на удоволствието, романтиката и секса. След като излезете от зоната си на комфорт, животът ви може да процъфти по време на този транзит. Може да се включите в няколко нови хобита и страстни проекти. Ако опитате нови неща, това може да доведе до нови романтични възможности. Може да отидете на повече срещи през следващата година в стремежа си да намерите „единствения“. Изследователската енергия може да ви насърчи да бъдете по-сексуално отворени и любопитни. Насладете се на всичко, което животът може да предложи!

Риби

Какво означава "дом" за вас, Риби? Отворете ума си, когато Юпитер в Близнаци украси четвъртия ви дом на дома и семейството. Следващата година може да промени основата ви по начини, които никога не бихте очаквали. Можете да създадете свое собствено семейство, било то биологично или избрано. Семейните връзки също могат да се променят към по-добро. Мястото, където живеете, може да бъде подобрено. Може да имате късмет и да намерите идеалното място, където да се установите. В личния ви живот обаче ще има много движещи се части. Въпреки че може да е забързано, може да се почувствате като у дома си до края на този транзит.

Снимка: Pixabay