fallback

Джейсън Момоа e влюбен в негова колежка

Двамата заминаха за Япония

21.05.2024 | 22:31 Автор: Толя Стоянова

Джейсън Момоа сподели снимки от пътуването си до Япония, на които се вижда и актрисата Ейдрия Аржона. От кадрите става ясно, че двамата не са само колеги или приятели, а между тях има нещо по-сериозно. Те се прегръщат в ресторант и по всичко личи, че ще са новата гореща двойка на Холивуд.

Актрисата също така се появява до Момоа на снимка, на която косите им се веят от вятъра, но това по никакъв начин не пречи на широките им усмивки. Самата Аржона сподели кадъра в историята си в Instagram, придружена от емотиконка на сърце.

"Япония, ти си сбъдната мечта и направо ми скри шапката. Благодарни сме на всеки, който отвори дома си, помогна ни да създадем нови спомени и приятелства. Споделих още едно прекрасно преживяване с моята любов", написа Момоа в социалните мрежи, отбелязвайки и приятелката си.

Актьорът намекна, че е във връзка още по време на фестивала Comic Con в Англия на 11 май, след като фен го попита дали все още е ерген.

"Не, във връзка съм. Ще разберете много скоро", каза той, след като бе попитан дали ще сподели името на новата си избраница.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback