fallback

Любовни прогнози за лятото за всяка зодия

Романтиката ще бъде навсякъде около нас

17.05.2024 | 18:36 Автор: Деси Николова

Овен

Въздържайте се да инвестирате твърде много в тази връзка, ако това отнема твърде много от вас и не ви осигурява достатъчно в замяна. Да, като Овен имате склонност да се впускате в нещата с главата напред, но това би било грешка в момента. Вместо това се запитайте дали човекът, който толкова отчаяно иска вашето внимание, е готов да положи усилия.

Телец 

Тъй като вашата управляваща планета – Венера, е ретроградна това лято, вашите възгледи за приятелство и романтика ще се променят. Това не е непременно нещо лошо! Ретроградите получават лоша слава за причиняване на проблеми, но в действителност те могат да ви помогнат да се измъкнете от лоша ситуация.

Близнаци

Има основен фокус върху социалния ви живот това лято, което означава, че драмата ще ви дебне зад всеки ъгъл. И това е особено вярно, когато стар ваш приятел "с облаги" се завърне в живота ви и се опита да стане нещо повече.

Рак

Пригответе се за няколко седмици, които променят живота ви, Рак. Ретроградната Венера изравнява вашите комуникационни умения и задълбочава емоционалната ви интимност с другите. Любовта е повече от красиви и сладки думи; имате нужда от партньор, който се появява, когато това има значение за вас.

Лъв 

Тъй като Венера е ретроградна във вашия знак, вие ще почувствате нейните ефекти най-пряко. Венера е планетата на любовта, красотата и естетиката, така че можете да очаквате да имате голям блясък в тези области... но все пак ще трябва да работите. Ще трябва да преразгледате отношенията си както със себе си, така и с другите и да бъдете честни относно компромисите, които правите във взаимоотношенията си.

Дева 

Обикновено обичате да възприемате практичен подход към живота, Деви, но сега ще имате шанса да проявите връзката на мечтите си. Когато става въпрос за любов и романтика, не обичате да оставяте нещата на случайността. Вие пазите внимателно сърцето си и никога не позволявате да потънете твърде дълбоко в блян. Но това лято звездите са подготвили различна история за вас, която може да съперничи на любовните романи.

Везни 

Всички погледи са вперени във вас това лято, Везни, и има защо. Вече сте известни със своите експертни умения за водене на разговори и естествено равновесие, а ретроградната Венера ще засили още повече вашия чар и ще покаже на света, че търсите любов. Ще се чувствате уверени и ще бъдете мотивирани да търсите нови романтични връзки – и трябва да търсите връзки с хора, които водят начин на живот, подобен на този, който искате.

Скорпион

Въпреки че винаги се стремите към успех, Скорпиони, това лято ще бъде първият път от много време, в който се чувствате, че сте на правилния път. Погледнете житейските си цели в голямата картина и как отговарят настоящите ви взаимоотношения; може да разберете, че една мечта, която някога сте имали, вече не отговаря на вашите ценности.

Стрелец

Като огнен знак обичате да следвате страстите си и да поддържате нещата вълнуващи, но тази ретроградна Венера може да ви накара да се почувствате по-неспокойни от обикновено по отношение на любовния си живот. Това обаче не е моментът за големи промени. Трябва да се отпуснете, да погледнете нещата от друга гледна точка и да се облегнете на самосъзнанието.

Козирог 

Лятната жега може да ви обърка главата, ако не внимавате. Обикновено поддържате равновесие, когато става въпрос за срещи – търсите партньори, които сериозно искат да се установят и не се фокусират толкова върху вашите желания. Но този ретрограден цикъл ви тласка да пренесете нещата на следващото ниво. Ако сте необвързани, може да искате да възприемете по-непринуден подход към секса и срещите.

Водолей

Това лято може да доведе до радикални промени в отношенията ви и да ви даде шанс да освободите несигурността и недоверието от живота си. В миналото хората са държали бунтарския ви дух срещу вас или дори са ви разбивали сърцето, защото не бихте се съобразявали с техните идеи за съвършенство. Това е накърнило самочувствието ви и повлияло на начина, по който подхождате към любовта. Е, нещата са напът да се променят. Това е чудесен момент да помислите какво казват най-близките ви връзки за вас.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback