Хороскоп за 17 май: Скорпионите да се доверят на чувствата си, нови проекти пред Водолеите

Рацитеразчитат на интуицията си

17.05.2024 | 05:00 Редактор: Елеонора Танева

Овен

Впуснете се стремглаво към целите, които сте си поставили. Изпитвате прилив на мощ, който ви кара да се чувствате недосегаеми – не се самозабравяйте!

Телец

Чаровни и магнетични сте, което ви помага с лекота да привличате чуждото внимание. Пренаредете бюджета си и помислете кои харчове са ви ненужни.

Близнаци

Бъдете прецизни и предпазливи в общуването с хората около вас. Комуникацията е ключът към нови възможности пред вас.

Рак

Умеете да влизате в чуждото положение и да проявявате разбиране и съчувствие. Следвайте интуицията си в службата – вашият обострен нюх няма да ви измами!

Лъв

Изразявайте творческата си натура във всеки удачен момент! Притежавате лидерски качества по рождение и знаете как да печелите чуждото доверие.

Дева

Притежавате критична мисъл и детайлите не ви убягват. Увереността ще ви помогне да изпълните всяко задължение с лекота.

Везни

Не пропускайте шансовете за колективна работа – те ще ви бъдат от полза и ще смекчат напрежението. Бъдете дипломатични и поддържайте разбирателството около вас.

Скорпион

Интуитивни сте и имате много точна преценка за хората и ситуациите около вас. Следвайте чувствате си и вижте къде ще ви отведат те!

Стрелец

Отдайте се на желанията си и не изневерявайте на себе си, въпреки трудностите. Преценете как можете да допринесете за личностното си развитие.

Козирог

Мислете два хода напред и се опитайте да предвидите евентуални проблеми по пътя към вашите цели. Отговорното поведение и практичната ви мисъл са ваша запазена марка.

Водолей

Денят е подходящ за начало на нови професионални проекти. Използвайте целия си арсенал от идеи за осъществяването им.

Риби

Въображението ви работи на пълни обороти и успявате с лекота да мислите извън рамките. Подкрепяйте емоционално своите близки, ако те са в труден за тях период.