Дженифър Лопес се похвали: Никога не съм била по-слаба!

Певицата е в най-добрата си физическа форма

15.05.2024 | 16:42 Редактор: Вяра Димова
Дженифър Лопес се похвали: Никога не съм била по-слаба!

Певицата Дженифър Лопес разкри в шоуто "На живо с Кели и Марк", че току-що е приключила снимките на своя нов филм "Kiss of the Spider Woman", както и че е била толкова ангажирана и заета покрай продукцията, че е влязла в топ форма. 54-годишната поп звезда и актриса сподели как е тренирала за филма, който я е вкарал в най-добрата ѝ физическа форма, която някога е имала.

"Току-що завърших филм, наречен "Kiss of the Spider Woman", където всичко беше пеене и танци, което беше еднакво ободряващо и изтощително. В момента съм най-слаба от когато и да било. В момента съм в бойна форма", обясни тя.

Музикалният филм е адаптация на едноименната продукция на Бродуей от 90-те години. Дженифър играе главната роля на Аврора, според "Variety". Историята се развива през 1981 г. в аржентински затвор, където героят Луис Молина създава Аврора като фантазия. Той си я представя във филми, включително в един като ролята на жена-паяк, която може да убие плячката си с целувка.

Докато размишляваше върху жертвите, които е трябвало да направи, докато е работила по филма, изпълнителката на "On the Floor" също отбеляза и как поддържа форма, докато е на турне, на което в момента се готви да тръгне. 

"Отивам на турне. Това е бебешко турне. Едва 28 шоута, които правя в Съединените щати. Не съм била на турне от известно време, така че реших да го направя. Издадох нова музика. Нека просто я покажем на феновете", сподели Лопес.

Четете повече в tialoto.bg.

Какви са плановете Ви за 9 юни?

Ще изляза на разходка.
74%
Ще бъда в отпуск.
11%
Ще пътувам извън страната.
15%
Общо 582 гласа

Снимка: БГНЕС