Юпитер преминава в Близнаци за пръв път от 2012 г. - ето какво ни очаква

Това е планетата на експанзията

15.05.2024 | 18:20 Редактор: Деси Николова
Юпитер преминава в Близнаци за пръв път от 2012 г. - ето какво ни очаква

Юпитер, преминава в зодиакалния знак Близнаци на 26 май. Юпитер се задържа около 12 месеца във всеки знак от зодиака и този път Близнаци са в светлината на прожекторите. Древните астролози смятали Юпитер за планетата на късмета и вярвали, че когато е във вашия знак, ще имате много късмет.

Е, чувствайте се късметлии, ако сте родени под знака на този въздушен зодиакален знак. Последният път, когато Юпитер премина през Близнаци, беше през юни 2012 година. А на 25 май, когато планетата направи своя транзит, ще остане в тази зодия до 9 юни 2025 година.

Знакът Близнаци не е най-удобното място за транзит на Юпитер. Тази планета иска да се разширява и расте, да види по-голямата картина, но Близнаците са любопитни за всички подробности. На тях им е трудно да възприемат по-широк ъгъл на наблюдение, те са повече по подробностите, задават въпроси, обмислят многото потенциални възможности.

Близнаци е любопитната зодия, която не спира да задава въпроси. Близнаци е детето, което пита "Защо?" за десети път. Те обичат да размишляват. Това е зодия, която се управлява от планетата на комуникацията и мисълта Меркурий. Не бива да забравяме, че Юпитер е планетата на експанзията, така че можем да очакваме темите за Близнаци и Меркурий да бъдат разширени.

Юпитер ще ни помогне да разширим своя опит, нашите знания. Когато е във въздушните Близнаци, ние сме готови и желаещи да се учим, по-малко сме привързани към ценностите си от другите, защото като цяло сме доста безпристрастни и отворени. Най-много късмет в живота си по време на този транзит бихме могли да привлечем, когато използваме своя ум и изобретателност, когато сме многостранни, общителни, любопитни и проявяваме приятелско отношение.

По време на този цикъл на Юпитер в Близнаци, ние поставяме силен акцент и ценим интелекта. Виждаме възможности за растеж и успех чрез интелектуални канали.

Четете повече в az-jenata.bg

Какви са плановете Ви за 9 юни?

Ще изляза на разходка.
74%
Ще бъда в отпуск.
11%
Ще пътувам извън страната.
15%
Общо 582 гласа

Снимка: Pixabay