Меган Маркъл разкри любимите неща на децата ѝ и детайли около отглеждането им

Херцогинята на Съсекс пътува с принц Хари до Нигерия

13.05.2024 | 14:28 Редактор: Вяра Димова
Меган Маркъл разкри любимите неща на децата ѝ и детайли около отглеждането им

Меган Маркъл сподели подробности около израстването на дъщеря ѝ Лилибет по време на пътуване до Нигерия с принц Хари. Херцогинята на Съсекс сподели положителни емоции от отглеждането ѝ.

Тя каза на ученици в местна детска градина, че танците са "любимото занимание" на нейното бебе, защото "всичко подскача и се върти".

"И преди няколко седмици тя ме погледна и видя отражението в очите ми. И тя каза: "Мамо, виждам себе си в теб", призна Маркъл и добави, че тя и 5-годишният син на принц Хари Арчи се интересуват от инженерство и строителство

Двойката отиде в Нигерия, след като херцогът на Съсекс прекара два дни в Лондон, без да се срещне с баща си, който се позова на изключителната си заетост.

Изглежда, че Чарлз III просто е пренебрегнал срещата с най-малкия си син. Освен това, според слуховете, Негово Величество е забранил на висши членове на кралското семейство да се появяват в катедралата "Свети Павел" за службата в чест на 10-годишнината от Игрите Invictus - проект, който е изключително важен за Хари.

Всички работещи Уиндзори трябваше да присъстват на градинско парти, организирано ежегодно от управляващия монарх.

Четете повече в tialoto.bg.

Какви са плановете Ви за 9 юни?

Ще изляза на разходка.
74%
Ще бъда в отпуск.
11%
Ще пътувам извън страната.
15%
Общо 582 гласа

Снимка: БГНЕС