fallback

Анджелина Джоли не позволява на децата си да виждат Брад Пит

Драмата между бившите съпрузи продължава

11.05.2024 | 16:12 Автор: Толя Стоянова

Напрежението между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава по-дълго от сапунен сериал и всеки път новият епизод предлага все повече и повече драма. Новите съдебни документи, цитирани от списание People, предлагат още по-задълбочен поглед към отношенията на бившите съпрузи, които от години се борят за попечителството над шестте им деца и дяловете в общата им винарна в южна Франция. Сега наяве излязоха показания на охранител, който е работил за двойката преди развода, в които се казва, че Джоли нарочно и напълно съзнателно насърчава децата да стоят далеч от баща си и да не прекарват време с него.

Твърдението идва на фона на продължаващата и все по-оспорвана правна битка на бившите за тяхната френска винарна Chateau Miraval. Адвокатите на Пит представиха във Върховния съд на Лос Анджелис декларация от собственика на охранителна компания, Тони Уеб, който е работил за 48-годишната Джоли от 2000 г. до 2020 г. Той твърди, че е бил уволнен от нея, но в момента все още работи за 60-годишния Пит. 

В своето изявление от 12 страници Уеб твърди, че помощник на Джоли на име Майкъл Виейра му се е обадил и се е опитал да привлече неговата помощ, за да разубеди двама охранители, които са работили за Джоли чрез компанията му, да свидетелстват в отделната ѝ битка за попечителство над децата. Бившите съпрузи отглеждаха заедно три биологични и три осиновени наследници, половината от които вече са пълнолетни. Те са родители на 22-годишния Мадокс, 20-годишния Пакс, 19-годишната Захара, 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Вивиен и Нокс. 

"По време на разговора г-н Виейра ми каза, че е чул двама охранители, които са осигурили лична охрана на г-жа Джоли чрез моята компания, че може да свидетелстват по делото. Г-н Виейра ме помоли да спра тези двама души да свидетелстват", казва Уеб.

Четете повече в tialoto.bg.

Какви са плановете Ви за 9 юни?

Ще изляза на разходка.
74%
Ще бъда в отпуск.
11%
Ще пътувам извън страната.
15%
Общо 582 гласа

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback