На всеки празник приготвяме специални празнични ястия. По време на великденските празници ще имаме на разположение доста варени яйца. С тях можем да си приготвим вкусна и тематична салата, за която не ни е необходимо много време за приготвяне.
Необходими продукти:
7 яйца
1/2 кофичка майонеза (може и повече)
4-5 супени лъжици кисело мляко
една скилидка стрит чесън
два стръка пресен лук
100 грама натрошено сирене
сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Сварените яйца се обелват и нарязват на кубчета. Сложете ги в купа и прибавете към тях майонезата, натрошеното сирене, стритият чесън и нарязаният лук.
Овкусете с черен пипер и сол и сервирайте с хрупкав хляб, пише az-jenata.bg.
Снимка: pixabay
Останете информирани с Bulgaria ON AIR и в канала ни в Google News Showcase.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове: