fallback

Хороскоп за периода 1-7 април: Водолеите да избягват конфликти, романтични трепети за Рибите

Лъвовете да се въздържат от важни и необратими решения

01.04.2024 | 12:41 Автор: Толя Стоянова

Какво ви очаква в първата седмица на април, вижте в седмичния хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Предупреждавайте близките за намеренията си и не ги поставяйте пред свършен факт. Успехите ви ще са видими, но прекалената критичност не само спрямо себе си, но и спрямо околните, няма да доведе до нищо добро. Колкото повече бързате, толкова повече затруднения ще трябва да преодолявате.

Телец

Синхронизирайте намеренията си с тези на близките и не прекалявайте с инициативата. Каквито и грешки да допуснете, те ще са в резултат на надценяване на възможностите - своите или чуждите, на прекаляване с доверието и на излишни капризи, които можете да си спестите. 

Близнаци

Преминаването на Меркурий в ретроградно движение, макар че не се намира във вашия знак, ще окаже влияние върху мисленето ви. Не е изключено да събуди страхове, комплекси, съмнения. Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип. 

Рак

Монотонното ежедневие ще ви се отрази демотивиращо. Ще ви е трудно да намерите баланс между вътрешното и външното, между мислите и действията си. Ще се явят хора от миналото, които ще ви накарат да се замислите за грешките си.

Лъв

Периодът ще е сложен и събитията ще са нееднозначни. Въздържайте се от важни и необратими решения. Действайте с умерено темпо, но обмислено. Наблюдавайте обстановката и се възползвайте от случващото се доколкото е възможно.

Дева

Всички събития ще се случват някак си като на забавен каданс. Периодът не е подходящ за промяна на работата или на методите за стартиране на нововъведения. Ориентирайте вниманието си към анализиране на вече постигнатото, коригиране на допуснати грешки, възобновяване на прекъснати контакти.

Везни

Систематизирайте постиженията от всички сфери на собствения си живот. Помислете коя е най-важната и ако се налага да внесете някакви подобрения, то заемете се именно с тях. Енергията ви ще е силна, но хаотична и ако не я канализирате в конкретна посока, то вместо постижения, ще нанесе поражения. 

Скорпион

Логиката ви е силна, ориентирайте силите си към справяне с проблемните ситуации. Дори най-сложните казуси ще ви се сторят като детска игра, стига да сте достатъчно последователни, готови да приемете новото и непознатото като полезна необходимост и да усвоите допълнително количество информация, гарантираща напредъка ви.

Стрелец

Едва ли ще се наложи да се справяте с някакви непреодолими неприятности. По-скоро ще се появи необходимост да се намесите за преодоляване различни грижи за близките си. Обстановката ще е сравнително спокойна, ще разполагате с достатъчно време както за професионалните, така и за обществените или социални ангажименти.

Козирог

През първите дни на седмицата събитията ще са странни, по-скоро неприятни. От друга страна, натрупаните от тях впечатления и опит вероятно ще се окажат полезни съвсем скоро, защото не е изключено да попаднете буквално в дежа вю ситуация.

Водолей

Един от основните ви стремежи е непрекъснато да показвате присъщата си уникалност. Продължавайте да го правите, но по възможност без да се въвличате в скандални ситуации. Следвайте въображението, вдъхновението, интуицията си и не прекалявайте със самочувствието, ако не искате да си създадете и нови, и допълнителни врагове.

Риби

Насочете енергията си предимно към творчески дейности. Настроението ви ще е преобладаващо романтично, но пък ще сте доста разсеяни, което е предпоставка да пропуснете нещо важно. При подобни обстоятелства екипната работа е за предпочитане пред индивидуалната.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback