fallback

Меган Маркъл стартира новия си подкаст

Херцогинята на Съсекс отразява етикетите, които хората се опитват да поставят на жените

11.03.2024 | 22:14 Автор: Вяра Димова

Меган Маркъл пусна новия си подкаст, който носи същото име като предишния ѝ, Archetypes. Единствената разлика е, че херцогинята на Съсекс се премести от Spotify в Lemonada Media, по-малка компания, която може да даде на Меган повече внимание и грижи.

Съпругата на принц Хари е в добра компания, тъй като Джулия Луис-Драйфус, Сара Силвърман и Саманта Би, които са добре познати в САЩ, също водят подкасти в платформата Lemonada Media.

Краткото описание на подкаста от Маркъл гласи: "Освежаващ и забързан подкаст, в който Меган, херцогинята на Съсекс, отразява етикетите, които хората се опитват да поставят на съвременните жени".

Стартирането на подкаста беше обявено миналия месец на 13 февруари, точно преди принц Хари и Меган да се отправят към Канада за събитието Invictus Games. От друга страна Меган е на разклон между желанието на съпруга си Хари по-често да се прибира в родината си, особено след новината за здравословното състояние на неговия баща.

"Хари и Меган започват да се притесняват, че децата им ще прекъснат всички връзки с Обединеното кралство", отбелязват специалисти и допълват, че Меган може да загуби интерес към принц Хари, ако той загуби кралски статут.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се сблъскаха с трудности, след като се оттеглиха от кралските си задължения през 2020 г. и се преместиха в САЩ. Двойката, която сега живее в Монтесито, се опита да изгради доходоносна лична марка в Америка, като си партнира с компании като Netflix и Spotify. Те обаче все още не са постигнали голям успех в медийната сфера.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback