fallback

Любовен хороскоп за седмицата - много вълнения, но и лоши новини за някои зодии

Пълнолуние в знака на Дева

19.02.2024 | 09:20 Автор: Искра Ангелова

Венера и Марс ще се срещнат в знака на Водолей. Любовта става по-страстна, но също така ще търсим и приятелство, взаимно уважение и подкрепа за индивидуалното израстване и на двамата във връзката. През новата седмица ни очаква и пълнолуние в знака на Дева, което ще ни донесе още по-балансирано възприятие за настоящия ни любовен потенциал, така че да не бъдем въвлечени в заблуди. 

Трябва обаче да внимаваме да не станем твърде осъдителни в любовта, за да не отблъснем другия напълно. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Скъпи Овни, началото на седмицата изглежда обещаващо, тъй като ще намерите радост в любовния си живот и ще изпитате удовлетворение в компанията на партньорите си. Ще имате взаимното желание да преоткриете романтичната страна на връзката ви.

Онези от вас, които нямат сериозна връзка, но флиртуват с някого, да бъдат внимателни в комуникацията, за да не станат обсебващи за отсрещната страна.

Телец 

Телеца го очаква ново начало в романтичните връзки, което ще му донесе щастие, а това ще подобри цялостната му настройка за живота, което пък ще се отрази положително на неговия просперитет. Любовният живот ще процъфтява и седмицата ще ви донесе радостни моменти. Важно ще бъде обаче да ги оцените, а не да ги приемате за даденост. Към края на периода може да се разкрият неочаквано приятни промени, които да повлияят на любовния живот, както на онези представители на зодията, които са във връзка, така и на търсещите нова любов.

Близнаци 

Близнаци, новата седмица поставя предизвикателства в любовния ви живот, с потенциална горчивина в първите дни. Но към средата на периода ви очакват приятни изживявания и благоприятно развитие на събитията в живота. Положителните резултати от всички благоприятни начинания са на хоризонта, насърчавайки сладостта във вашите взаимоотношения.

Търсещите своята половинка няма да скучаят, защото вниманието към тях ще се повиши.

Рак

Родените под знака на зодията ще изпитат силна взаимна любов с партньора си, като звездната карта показва, че ги очаква хубав период. След Деня на влюбените, определено сте настроени на вълна да продължите да отделяте повече внимание на романтиката помежду ви. Това е прекрасно, защото ще ви помогне да подобрите и комуникацията, да разрешите някои проблеми и да си осигурите повече хармония в живота.

Лъв 

Скъпи Лъвове, любовният ви живот в края на февруари ще ви носи повече удовлетворение и свързаност с любимия човек. Някои от вас може да започнат да правят планове за бебе или да бъдат зарадвани от новина за бебе напът. Като цяло, усилията, които положите в любовта сега, ще ви донесат благоприятни събития в бъдеще, което ще доведе до усещане за щастие.

Необвързаните Лъвове да не бързат да се доверяват на личност, с която се срещат отскоро. Дайте си време, за да се опознаете, съветва az-jenata.bg.

Дева

Тази седмица може да ви донесе предизвикателства, които да се окажат разочароващи за вас. Възможно е да сте по-емоционални и да не усещате нужната подкрепа от любимия ви човек. Да ви липсва онази взаимна привързаност. Хубавото е, че това е само временно. Към края на седмицата ще може да внесете повече баланс и спокойствие в любовната си връзка.

Онези от вас, които имат любовен интерес, но нямат сериозна връзка, също може леко да се разочароват от обекта на техните желания. Звездите ви съветват да не унивате.

Везни 

Везни, тази седмица ще бъде малко по-различна. Усилията за разрешаване на ситуации чрез комуникация в любовния ви живот може да доведат до по-добри резултати. В първите дни е възможно да се появят неблагоприятни новини, които да причинят емоционална нестабилност. Все пак до края на седмицата има вероятност взаимната любов да надделее и любовната ви връзка да бъде изпълнена с романтика.

Скорпион

През следващите дни Скорпионите във връзка ще се наложи да вземат някакво важно решение. Добрата съгласуваност с любимия човек ще ви помогне да се движите в правилната посока. Изразяването на любов един към друг само ще засили взаимоотношенията ви. Необвързаните ще са по-склонни да премислят случващото им се в любовта, да правят равносметки и няма да бързат да създават нова връзка или поне не и през тази седмица.

Стрелец

Стрелци, новата седмица може да ви постави предизвикателства в любовните отношения. В живота ви може да възникнат трудности и разрешаването на евентуални конфликти чрез взаимно общуване ще бъде от полза за връзката ви. Звездите ви съветват да проведете открит разговор с партньора си, преди да вземете каквито и да било решения.

Козирог

Определено ви очаква един приятен любовен период. Взаимната привързаност ще бъде силна в началото на седмицата и за някои Козирози може да възникнат благоприятни възможности за брак. Оживен ще бъде и любовният живот на необвързаните. Няма да им липсват флиртове, внимание, интересни контакти. Не бързайте в нищо, забавлявайте се и си дайте време да опознаете другия.

Водолей

Щастлива седмица за Водолеите по отношение на любовта! Дамите ще са тези, които ще предложат силна подкрепа за подобряване на романтичните връзки. Към края на седмицата има благоприятни възможности за планиране на кратко пътуване с любимия ви човек.

Онези от вас, които търсят любовта, ще има с какво да се забавляват. За някои може да се окаже, че ще трябва да избират между двама потенциални партньори.

Риби

Тази седмица Рибите ще трябва да проявят малко сдържаност по отношение на любовта. Обмисленото вземане на решения ще работи във ваша полза. Към края на седмицата, ако случайно има конфликти между вас и партньора ви, то ситуацията ще се подобри, а взаимната любов ще се задълбочи. Прекарването на качествено време заедно, ще бъде възнаграждаващо и за двама ви.

Необвързаните Риби да внимават с емоциите и изблиците на ревност, ако на този етап се срещат с някого.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback