fallback

Хороскоп за 28 януари: Телците ще привлекат вниманието, бурни емоции за Близнаците

Лъвовете ще запомнят деня с интересно пътуване

28.01.2024 | 08:20 Автор: Вяра Димова

Вижте какво ви очаква днес в астрологичната прогноза, изготвена от Петя Георгиева. 

Овен

Дейностите, изискващи вниманието ви ще са по-скоро за колективно, отколкото за индивидуално изпълнение. Съсредоточете се, координирайте действията си с останалите участници. Опитайте се да обсъдите различни варианти за краен резултат с възможност за избор.

Телец

В каквито и дискусии да участвате, ще впечатлите с нивото на познанията си. Ще успеете да защитите позициите си, но не всички ще се съгласят с вас, независимо от непоклатимите ви аргументи. Не се впечатлявайте, става въпрос за личен избор.

Близнаци

Не отказвайте на импровизирана покана за среща с приятели. Споровете ще са бурни, но конструктивни и ако успеете да овладеете емоциите, няма да се стигне до сериозни сблъсъци.

Рак

Много е вероятно да попаднете в леко странни и леко неясни ситуации повече от веднъж. Запазете присъствие на духа, отстоявайте гледната си точка уверено, но по начин, който не би оскърбил събеседниците ви.

Лъв

Пътуванията, независимо от причините за предприемането им, ще са интересни и ще има с какво да ги запомните. Делова или приятелска връзка може леко да промени характера си с уклон към романтична, но е рано да се каже как точно ще се развие.

Дева

От съществено значение е да направите ясна разлика между желанията и възможностите си. Успеете ли, нищо не би помрачило убедителните ви успехи.

Везни

Ще се наложи да предприемете някои промени, засягащи общ бизнес или някакъв вид непрофесионална съвместна дейност. Първоначално ще ви се сторят сложни, но след като прецените смисъла на идеята, ще се справите.

Скорпион

Ще попаднете в ситуация, която ще ви помогне да разберете кои са истинските ви приятели и кои по никакъв начин не са заслужили доверието ви. Не бързайте да "горите мостове" след себе си.

Стрелец

Обстановката ще е спокойна. Ще можете да направите някои експерименти, към които отдавна сте насочили вниманието си. Дори да не са особено сполучливи, от тях все пак ще има полза, защото ще разберете къде е "слабото място" на хрумването ви.

Козирог

Моментът е подходящ за стартиране на проекти, свързани с обновяване на техниката, подобряване условията на работа, рационализиране на технологичния процес, независимо от сферата ви на действие.

Водолей

Неочаквано може да попаднете на предмет, който от доста време искате да си купите и при това да го намерите на доста изгодна цена. Не се колебайте, ако е за продължителна употреба, но проверете старателно гаранционните условия, пише az-jenata.bg.

Риби

Контактите със задгранични партньори или такива, намиращи се на голямо разстояние от вас, ще са интензивни и стимулиращи. Съвместно пътуване или друг вид инициатива ще се превърне в истинско приключение.

Притеснявате ли се от грипната епидемия и взимате ли мерки срещу заразяване?

Притеснявам се. Нося маска, спазвам дистанция и правя всичко възможно да не се заразя.
27%
Не. Всяка зима има такава и няма как да се опазиш. Грипът се преодолява за няколко дни.
58%
Повече се притеснявам от заразяване с коронавирус.
9%
Притесненията ми са свързани с евентуална грипна ваканция - няма кой да гледа децата вкъщи.
7%
Общо 1012 гласа

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback