Любовен хороскоп за 29 януари - 4 февруари: Романтика за Близнаците, изненади за Раците

Лъвовете могат да срещнат любовта на работното място

28.01.2024 | 06:30 Редактор: Вяра Димова
Любовен хороскоп за 29 януари - 4 февруари: Романтика за Близнаците, изненади за Раците

Последните дни на януари и първите на февруари ще са прекрасни за любовта. С началото на седмицата все още усещаме вибрациите на Венера, която прави перфектен тригон с Юпитер – аспект, който достигна своя връх късно вечерта в неделя. Любовта не само става по-удовлетворяваща с тази енергия, но и носи късмет. Възможно е някои от нашите желания, свързани с любовта, да се осъществят. 

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

Представителите на зодията може да са доста заинтригувани от някого, който има определен социален статус, какъвто търсят. Възможно е този човек да е част от вашата фирма или от друга, но от вашата индустрия. Така или иначе, силата и репутацията, които този човек има, вероятно ще бъдат особено привлекателни за вас. 

Телец 

Телци, вие сте положили толкова много усилия, за да поддържате чувства на надежда, оптимизъм и потенциал за растеж в любовния си живот. Огненият Марс сега е във вашия 9-и дом на вярванията и ще направи прекрасен тригон с Уран – планетата на освобождението, която също в момента е във вашия знак. 

Близнаци

Телците, които имат половинка до себе си ще се радват на разбирателство и романтика. С любимия човек може да имате добри възможности за повишаване на общото ви финансово състояние и да имате хубав повод за отпразнуване. 

Рак

Скъпи Раци, любовта ще ви носи прекрасни емоции! Венера е във вашия партньорски сектор и е в перфектен тригон с Юпитер. Този аспект ще ви носи през цялата седмица положителни вибрации. Вашият партньор може да направи нещо толкова прекрасно за вас, че в крайна сметка да сбъдне една от мечтите ви. 

Лъв

Възможно е да изпитате емоции към човек, с когото работите. Въпреки че това може да не е връзка, която преследвате, все пак може да ви накара да се почувствате изключително приятно. Дори ако този човек не флиртува открито с вас, той може да има начин да ви накара да се усмихнете.

Дева

Новата седмица може да ви донесе и някои напрежения, но не бива да се поддавате на отрицателни емоции, тъй като някои от вашите желания ще се осъществят. Както Венера, така и Марс са във вашия романтичен сектор, така че възможностите за любов са безкрайни. Венера ще продължи енергията на своя тригон към Юпитер, докато в понеделник Марс е в тригон с Уран.

Везни 

Скъпи Везни, вашият семеен живот може да допринесе за повече романтика с любимия ви човек. Той ще се погрижи максимално за комфорта ви, а вие ще се почувствате обновени не само духом, но и когато става дума за вашата вяра в любовта. Някои от вас може да направят и важна сделка, свързана с недвижим имот. 

Скорпион 

Очаквайте грандиозна седмица в любовта! Венера ще бъде в добра позиция към Юпитер, като Юпитер все още е във вашия партньорски сектор, докато Марс се подготвя за тригон с Уран, който също е във вашия партньорски сектор. Тази комбинирана енергия ще ви накара да направите голям скок в растежа на връзката с партньора си.

Стрелец

Понякога дори ежедневието може да бъде вълнуващо романтично, а понякога животът е просто вълнуващ! Може да започнете любовна афера с колега и ако това се случи, със сигурност ще предизвика вълнение. Може би сте усетили емоции, но никой от вас не е имал смелостта да направи нещо по въпроса. 

Козирог 

Козирози, определено вие сте щастливци тази седмица, що се отнася до любовта. Юпитер, планетата на експанзията, все още се движи през вашия истински любовен сектор, увеличавайки целия положителен потенциал на тази област за вас. Венера и Юпитер също ще добавят положителната си енергия. 

Водолей 

Без значение дали отскоро се срещате с някого или имате сериозна връзка, то тази седмица определено няма да споделяте много за любовния си живот с другите, дори с най-близките ви. И в това няма нищо лошо, тъй като ще искате да се отдадете на приятни мигове с любим човек, пише az-jenata.bg.

Риби 

Романтиката е ваша, скъпи Риби! Онези от вас, които са във връзка ще преследват обща мечта, която имат с любимия човек. Венера ще подхранва романтиката и ще ви помага да се преоткривате. Самотните Риби няма да скучаят, но няма да бързат в създаването на нова връзка. 

Притеснявате ли се от грипната епидемия и взимате ли мерки срещу заразяване?

Притеснявам се. Нося маска, спазвам дистанция и правя всичко възможно да не се заразя.
27%
Не. Всяка зима има такава и няма как да се опазиш. Грипът се преодолява за няколко дни.
58%
Повече се притеснявам от заразяване с коронавирус.
9%
Притесненията ми са свързани с евентуална грипна ваканция - няма кой да гледа децата вкъщи.
7%
Общо 1012 гласа

Снимка: pixabay