За всички зодии: Зимен хороскоп за 2024 г.

Водолеи, призвани сте да направите интимността си приоритет

13.01.2024 | 17:10 Редактор: Тодор Петров
За всички зодии: Зимен хороскоп за 2024 г.

Времето навън е такова, каквото е - просто трябва да променим гледната си точка. Ето защо, в следващите редове ще ви споделим какво вещаят за вас звездите през този сезон. 

Овен

От януари до средата на април планетите заемат вашите сектори на финанси, кариера и работа. Юпитер беше ретрограден във вашата зона на финансова сигурност от началото на септември, но точно преди новогодишната нощ планетарният владетел на възможностите и подкрепата се завъртя директно, възстановявайки реда във вашия финансов свят и емоционална сигурност.

На 20 февруари Марс и Венера ще се изравнят, за да стимулират работата ви в обществения сектор, като гарантират, че сте заобиколени от вдъхновяващи съмишленици. Ако има възможности да разберете как да работите по-интелигентно вместо по-усърдно, февруари ще ви подтикне да направите промени и да рационализирате начина, по който правите нещата.

Телец 

Нека ценностите ви да ви водят напред през тази година. Меркурий се завъртя във вашия дом на обучение, писане и духовност в началото на януари, така че се насладете на лесен достъп до интелектуално вдъхновение. Търсете и ще намерите! Задоволете жаждата си за пътешествия със спонтанно пътуване през уикенда през зимните месеци или планирайте бъдещо приключение.

Докато планетите ни придружават към пролетта, Юпитер в Телец ще ви помогне да освободите всички хора или проекти, които вече не ви служат. Направихте радикални промени през последните години благодарение на Уран във вашия знак, но точно когато си мислехте, че нищо не може да ви смути, месец април ще настоява за автентичност във всички области.

Близнаци 

Меркурий се завъртя директно в дома на вашите взаимоотношения още в началото на януари. Скъпи Близнаци, това ви помага за възстановяване на мира и разплитане на кръстосаните връзки между вас и вашите близки.

Февруари пък ви дава шанса да пренесете нещата на по-дълбоко ниво, докато Венера и Марс се настаняват уютно във вашия потаен дом на интимност, психология и трансформация. Това не е моментът да замитате нещата под килима – вместо това проведете тежките разговори с любимия или дори със себе си. След това психическо „разчистване“, интимният ви живот ще процъфти. Така че влезте навътре, за да се насладите на по-дълбоките дарове на тази астрология. Когато Юпитер най-накрая влезе във вашия знак на 30 май – за първи път от 12 години – животът ви ще възобнови обичайното си екстровертно състояние.

Рак

Този сезон започва с възстановяване на реда във вашия здравен и уелнес сектор, благодарение на Меркурий. Ако сте се свили и сте се настанили уютно през празниците, Марс ще ви помогне отново да черпите от живота с увереност. Устоявайте на изкушението да отлагате или пък преминавате бавно към новата година. 

Планетите повишават организационните ви умения, така че трябва да се чувствате готови за изпълнението на редица задачи. Пълнолунието на 25 януари ще насочи вниманието ви обратно към личния ви живот, тъй като осветява вашата интимност и зона на трансформация.

Лъв

Зимата на 2024 г. носи за вас защитна енергия в най-важните ви взаимоотношения.

Започвате годината с Меркурий, който се върти директно във вашия страстен дом на себеизразяване и романтика. След това на 20 февруари Марс и Венера, планетите на божествената любов, се изравняват във вашия сектор на отношенията. Вашият знак е свързан с важността на суверенната самоличност и лидерство, но този февруари ви привлича да излекувате или просто да укрепите връзките между вас и важен човек.

Дева

Започвате 2024 г. с планетите, които укрепват взаимоотношенията ви в дома и стимулират въображението ви да засеете нови семена. Марс ще ви държи психически стабилни и способни да преодолеете всякакви предизвикателства благодарение на упоритостта ви.

Можете да крачите към пролетта с тиха увереност, благодарение на Сатурн – стабилизиращ противоположния ви знак на Риби. Дори ако вълнението няма да е на почит тази зима, звездите ви даряват с нещо по-ценно: вяра и решителност.

Везни

Ако успеете да се отпуснете внимателно през новата година, ще имате по-здрава опора. Като Везни вие рядко прекалявате или си позволявате да станете недисциплинирани, вашето вродено чувство за баланс ви държи центрирани. 

Въпреки това, ако можете да си позволите да намерите комфорт в дома и семейството този януари, ще се почувствате готови да осъществите всичко, което се нуждае от вашата инициатива.Когато Марс и Венера се изравнят на 20 февруари в дома на страстта ви, ще получите изразяване и лидерство.

Скорпион 

Вие започвате 2024 г. с мисъл относно финансите си, което ви помага да си съставите реалистична визия за това как да управлявате тазгодишните разходи.

Венера и Марс разпалват страстта или артистичността в дома ви на 20 февруари. Независимо дали това изглежда като предстоящ ремонт или просто усещате вътрешен прилив на увереност, за да изразите себе си, това е временна искра, която може да запали по-голям пламък, който да ви пренесе през пролетта.

Стрелец

Вашата 2024 г. започва с благословено ускорение. Небесните архитекти Венера и Марс ще прекарат януари подравнени във вашата зона на сигурност, давайки ви шанс да придобиете самочувствие и да намерите емоционална сила, преди да предприемете големи ходове. Това са месеци, които можете да използвате, за да се стабилизирате и да се свържете със себе си, преди да приемете нови „играчи“ в живота си.

Ще се радвате на много социални контакти, след като Юпитер навлезе във вашата зона на взаимоотношения през пролетта, но преди това звездите искат да влезете с пълен суверенитет.

Козирог

През януари планетите се подреждат във вашия знак, скъпи Козирози. За първи път от две години можете да се насладите на това, че Марс повишава увереността ви и ви помага да се справите с всички постоянни препятствия.

Да останете заземени през тази зима ще успокои всяко излишно безпокойство поради изобилната енергия във вашия знак. Докоснете се до вътрешния си атлетизъм чрез предизвикателни тренировки или преходи.

Водолей

Тази зима сте призовани да предизвикате репутацията си и да направите интимността си приоритет. На 20 февруари Венера и Марс (планетите на романтичната любов) се събират във вашия знак за кратко, но бурно подреждане, което ще ви покаже къде е сърцето ви. Въпросът е: можете ли да влезете в него?

Отсега до пролетта това ще ви помогне да възприемете различен подход към връзките, както платонични, така и романтични и може би ще смекчи погледа ви, за да видите по различен начин хората, които ви заобикалят.

Риби

Дайте приоритет на вашата духовност тази зима, за да се подготвите за епичен разцвет през пролетта. Въпреки че започвате 2024 г. с Меркурий директно във вашата зона на кариера (което може да ви изкуши да насочите целия си фокус към амбициозни цели), енергията бързо превключва скоростта през февруари, за да създаде перфектната атмосфера за дълбоко медитативно изживяване.

Четете повече в az-jenata.bg