fallback

Хороскоп за 6 януари: Телците да внимават какво говорят, Девите с променливо настроение

Лъвовете да посветят време на близките си

06.01.2024 | 08:13 Автор: Елеонора Танева

Овен

Домашни задължения винаги ще има, но ако сте в почивка и ако времето е подходящо, организирайте си излет сред природата. В случай, че не е възможно, използвайте част от деня за спортни занимания, макар и на закрито.

Телец

Внимавайте какво говорите. Изречените от вас думи ще имат особено значение. Може да си помогнете, но може и да си навредите, така че въздържайте се от витиевати пледоарии.

Близнаци

Хората, с които ще ви срещне съдбата днес ще са с диаметрално противоположни характери и разговорите с тях може да се окажат доста досадни. Податливи сте на чуждо влияние и е във ваш интерес да не прекалявате с контактите.

Рак

Енергетиката и тонусът ви ще са еднакво стабилни. Предстоят приятни изненади, които може леко да ви изтощят, но пък ще се почувствате доволни и пълноценни.

Лъв

Посветете деня на близките си, на семейството. Обърнете внимание на темите, които се опитват да обсъдят с вас. Дискусиите ще се окажат изключително полезни за всеки един от участниците.

Дева

Настроението ви ще е доста нестабилно и не е изключено на моменти да стигате до крайности – от еуфорична веселост, до безпричинна меланхолия. Ограничете кръга на контактите само до личности, с които ви свързват силни положителни чувства.

Везни

С огромен ентусиазъм ще се заемете за осъществяването на идеи, които отдавна обмисляте. Ще сте толкова сигурни в себе си, че едва ли ще се съобразите с нечие чуждо мнение. За съжаление, с прекалената си самоувереност най-вероятно ще сътворите куп грешки.

Скорпион

Ориентирайте се само към задачи, в чието изпълнение сте сигурни. Рискът, колкото и минимален да ви изглежда, ще завърши с фиаско.

Стрелец

Спокоен ден, в който, ако сами не си създадете някакъв проблем, не би имало от какво да се оплачете. Преди да се втурнете към някоя "оригинално“ занимание, спомнете си твърдението, че „човек каквото сам си направи и Господ не може“.

Козирог

Полезни ще се окажат всички разговори, свързани с изясняване на отношения, но не вашите, а на някой друг. Повече от веднъж ще влезете в медиаторска роля, но в крайна сметка ще е за добро.

Водолей

Нова идея ще изпълни съзнанието ви изцяло. Отделете време за обмисляне, систематизиране, набелязване на етапите на работа, но все още не се заемайте със същинското изпълнение. Изчакайте изкристализирането на детайлите, пише az-jenata.bg.

Риби

Ще се наложи да споделите с някого опита и знанията си. Направете го с желание и с абсолютната увереност, че ще си спечелите привърженици.

fallback
Още от Любопитно
fallback