fallback

Хороскоп за 30 декември: Девите ще ревнуват, Раците влизат в семейни спорове

Козирозите да намалят претенциите си

30.12.2023 | 08:13 Автор: Елеонора Танева

Овен

Личните контакти ще са вълнуващи. Споделените мисли ще окажат дълбоко и продължително въздействие върху чувствата ви.

Телец

Сексапилът ви ще е осезателен и в комбинация с романтичното настроение ще се окажете изключително привлекателни за хората около себе си. Въздържайте се от случайни любовни авантюри.

Близнаци

Последвайте въображението си. Ще ви подскаже оригинални начини за излизане от рутината и освежаване на всекидневието с нещо вълнуващо.

Рак

Не са изключени разгорещени спорове с членовете на семейството на тема традиции и ритуали. Ако желанията ви са коренно противоположни, то измислете начин, чрез който всеки би могъл да действа според предпочитанията си, за да не помрачите предстоящия празник.

Лъв

Започнете деня с обичайните задачи, за които не ви е нужна сериозна концентрация. Постарайте се да сте максимално организирани и ефективни, за да можете да посветите останалата част от времето, с което разполагате, на близките и на себе си. Така всички ще са доволни.

Дева

Въздържайте се от пристъпи на ревност. Избягвайте разговорите, целящи изясняване на отношенията. Не се сърдете на любимия човек, че е в добро настроение. Ако разпитате за причините, вероятно и вие ще се почувствате доволни.

Везни

Необясними фрази на близките може да ви изпълнят със съмнение, колебание, несигурност. Задайте въпросите, които ви измъчват, вместо да ги подминавате с мълчание. Ще установите, че причините за безпокойството ви са абсолютно нереални.

Скорпион

Наблюдавайте настроението на близките си. Забележите ли, че поведението им е странно, доверете се на прословутата ви проницателност. Ще ви подскаже правилния подход, за да сте им максимално полезни с действията си.

Стрелец

Празничната обстановка ще създаде условия за промяна типа на отношенията от делови към любовни или обратно. Преди да предприемете каквото и да било, помислете за последствията. Може да се окажат проблемни.

Козирог

Намалете претенциите. Радвайте се на онова, което имате. Човешко е да сравнявате себе си с останалите, но не сте сигурни дали фактът, че те имат повече придобивки, ги прави по-щастливи от вас, пише az-jenata.bg.

Водолей

В предпразничния ден ще се наложи да проведете малко проблемен разговор на тема общи финанси. Реагирайте спокойно на забележките, които ви отправят и ако прецените, че са несправедливи, защитете се аргументирано.

Риби

Ще разполагате с подходящи условия за осъществяване на своя творческа идея. В комбинация с натрупания опит ще успеете да я реализирате почти като на шега.

fallback
Още от Любопитно
fallback