fallback

Хороскоп за 29 декември: Везните да внимават с финансите, Скорпионите - за здравето си

Козирозите са на любовна вълна

29.12.2023 | 07:24 Автор: Елеонора Танева

Овен

Насочете усилията си към трудоемки дейности, изискващи влагане на максимална енергия. Колкото са по-сложни, толкова по-доволни ще се чувствате от изпълнението им и по-сигурни в себе си.

Телец

Не огласявайте намеренията си. Към повечето от тях ще трябва да подходите индиректно, а за окончателните резултати може да се наложи дори да изчакате. Съобразете се с обстоятелствата.

Близнаци

Поставяйте си достижими цели. Ако въпреки това се натъкнете на затруднения в процеса на реализацията им, то ще е поради липса на надеждна информация. Изчакайте, докато обстановката придобие достатъчно яснота, за да знаете докъде сте стигнали и как да продължите.

Рак

С каквото и да се заемете, може да останете с впечатлението, че "ръцете ви пречат“, независимо дали става дума за умствени или физически задачи. Опитайте се да овладеете пристъпите на раздразнителност. Не сте в позиция да контролирате събитията.

Лъв

Подхождайте предпазливо към непознати, стремящи се да спечелят симпатиите ви. Не приемайте оферти за съвместна работа нито пък обещавайте съдействие за дейностите, които умеете. Може да станете жертва на измама.

Дева

Избягвайте участието в благотворителни акции, инициирани от случаен организатор и подпомагане на не съвсем ясна кауза, събираща средства чрез кутии на публични места. Съобщете на контролните органи, ако се усъмните в легалността им.

Везни

Въздържайте се от документално уреждане на финансови операции. Ако са спешни и няма как да ги отложите е за предпочитане да ги осъществите лично, вместо виртуално.

Скорпион

Не прекалявайте с храни, напитки, употребата на екзотични подправки. Спазвайте дозировката на лекарствата, ако приемате такива. Избягвайте ползването на химикали и препарати. Не е изключено да получите алергична реакция.

Стрелец

Контактите ще са интензивни, ще ви засегнат лично и ще ви накарат да се замислите дълбоко. Аналитичните ви умения са силни. Ще направите връзка между случайни на пръв поглед събития, както и правилни заключения относно тях.

Козирог

Комбинацията между магнетизъм и сексапил ще привлече към вас всеобщото внимание. Насладете се на момента, но по възможност, без да се хвърляте в любовни авантюри, пише az-jenata.bg.

Водолей

Стремежът към нови преживявания ще ви накара да излезете от зоната на рутината. Създайте си някакво развлечение, което би ви доставило удоволствие, но го споделете само с хора, на които имате доверие.

Риби

Не е желателно да предприемате пътешествие по вода. Изобщо, бъдете предпазливи спрямо водата, независимо за какво възнамерявате да я ползвате. Съществуват предпоставки за инцидент.

fallback
Още от Любопитно
fallback