Хороскоп за 28 декември: Радостни новини за Лъвовете, Стрелците да избягват спорове

Водолеите ще избират по-малката от двете злини

28.12.2023 | 07:31 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 28 декември: Радостни новини за Лъвовете, Стрелците да избягват спорове

Овен

Грижете се старателно за собствеността си. Съхранявайте вещите, документите, личните си данни и не разгласявайте намеренията си в социалните мрежи. Съществуват предпоставки за посегателство върху имуществото ви.

Телец

Независимо дали сте предприели пътуване или сте у дома, за предпочитане е да останете в кръга на близките си. В случай, че сте в групата на работещите, то опитайте се да вложите въображение дори в рутинните дейности и избягвайте спорните теми на разговор.

Близнаци

Енергетиката ви ще е стабилна, обстановката спокойна и от вас няма да се изискват кой знае какви усилия, за да се справите с набелязаните задачи. Стремежът към разнообразие и нови емоции може да ви подтикне към разни експерименти. Забавлявайте се, но така, че да не навредите на здравето си и най-вече избягвайте екзотичните храни и напитки.

Рак

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се свържете с влиятелни личности. Много е вероятно да поставите началото на трайно и успешно делово сътрудничество.

Лъв

С радостни новини отдалече ще започне денят ви. Ще ви заредят с ентусиазъм, добро настроение и желание да покажете най-доброто от себе си. Посветете се на дейностите, които съвсем целенасочено сте отбягвали. Ще изпитате истинско удовлетворение от изпълнението им.

Дева

Силите ще ви стигнат за всичко и нищо не би могло да помрачи ентусиазма и вдъхновението ви. Действайте решително, в съответствие с правилата и с присъщия си прагматизъм. Реалната оценка на фактите и събитията е гаранция за сигурен успех.

Везни

Общителни сте, убедителни, и ако ви е необходимо съдействие за справяне със сложни въпроси, ще го получите. Паметта ви е силна, ще можете да се справите с проучването и усвояването на огромно количество информация в кратък срок.

Скорпион

Избягвайте разговорите на спорни теми. Каквито и въпроси да имате за уреждане, за предпочитане е да ги отложите. Склонни сте да отстоявате прекалено праволинейно мнението си, което най-вероятно ще създаде проблеми.

Стрелец

Ретроградният Меркурий е в съединение с Марс във вашия знак. Сложен аспект, подтикващ към противопоставяне. Въздържайте се от дискусии на спортни, религиозни или политически теми, които могат да създадат необратими неприятности.

Козирог

Постъпки или изказвания на хора, с които не сте близки или дори не се познавате, може силно да засегнат чувството ви за справедливост и лично достойнство. Дистанцирайте се от подобни разправии. Реагирайки на провокациите, ще навредите на позициите си, пише az-jenata.bg.

Водолей

Избягвайте конфронтацията с представители на изпълнителната власт. Спазвайте правилата за движение и запазете спокойствие, ако попаднете в инцидент. Придържайте се към принципа, че от двете злини е желателно да изберете по-малката.

Риби

Съществуват предпоставки за травми. Оборудвайте се подходящо, ако се налага да работите с открит огън, остри и режещи предмети. Не се опитвайте да отстраните самостоятелно електрическа авария, ако нямате необходимата квалификация.