Хороскоп за 17 декември: Романтика за Овните, възможни са спорове при Близнаците

Козирозите може да изпитат разочарование

17.12.2023 | 07:30 Редактор: Вяра Димова
Хороскоп за 17 декември: Романтика за Овните, възможни са спорове при Близнаците

Повече за вашата зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева. 

Овен

Въображение и романтика – това са двете думи, които най-точно ви представят днес. Посветете се на нещата, които обичате и на природата. Ще са първата крачка към устойчиво празнично настроение.

Телец

Ще сте необичайно разсеяни. Занимавайте се с познати, не особено сложни дейности, които дори да сгрешите, няма да е фатално. Отделете време за интелектуалните си търсения.

Близнаци

Избягвайте разговорите на проблемни теми. Оценката ви ще е твърде субективна и подвеждаща, което може да предизвика остри, но абсолютно безплодни спорове.

Рак

Моментът не е подходящ за взимане на важни и сложни решения с продължителни последствия. Поддържайте само неформални контакти. Деловите ще са неефективни.

Лъв

Ориентирайте се към творчески дейности, които не изискват особено старание или съсредоточаване, обаче ви доставят удоволствие. Избягвайте практическите занимания, за които е необходима сръчност. Много по-вероятно е да се нараните, отколкото да свършите нещо полезно.

Дева

Преди да си направите график за деня, опитайте да прецените силите си. Не си набелязвайте повече задачи, отколкото можете да свършите. Мисълта, че не сте постигнали желаните резултати, трайно ще ви развали настроението.

Везни

Не давайте обещания, които сте сигурни, че няма да изпълните. Податливи сте на чуждо влияние. Ограничете контактите, за да не станете обект на манипулации.

Скорпион

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно. Избягвайте импулсивните реакции, предизвикани от невъзможността да се справите с една или друга ситуация. Прагматичният подход е за предпочитане. Дори да не достигнете крайната цел, поне ще знаете на кой етап от изпълнението сте.

Стрелец

Ако възнамерявате да стартирате някаква нова дейност, подгответе условията за осъществяването ѝ старателно. Не го ли направите, ще се наложи да преодолявате поредица усложнения в процеса на изпълнението.

Козирог

Нечия постъпка или изказване може да ви разочарова. Звучи неприемливо, но причината няма да е в поведението на въпросния човек, а в нереалната ви преценка и прекалените ви очаквания спрямо него.

Водолей

Не се увличайте по предложения за изучаване и прилагане на нови и непознати духовни практики, представени като единствена панацея. Много е вероятно да попаднете на непочтени "водачи" с чисто меркантилни намерения, пише az-jenata.bg.

Риби

Обаждане или новини от стар приятел, с когото не сте общували от доста време, ще ви зарадва и развълнува. За пореден път ще се убедите колко здрава и неподвластна на времето е връзката ви, че можете безусловно да разчитате един на друг.

Снимка: pixabay