fallback

Джордж Клуни: Винаги се срамувам от себе си, когато съм до съпругата си

Актьорът сподели, че изпитва несигурност във визията си

16.12.2023 | 21:46 Автор: Вяра Димова

Едва ли някой би сметнал Джордж Клуни за грозен, освен той самият. Актьорът, който допреди години беше смятан за най-красивия ерген в Холивуд, признава, че не се чувства красив на червения килим, особено ако до него е застанала съпругата му Амал. 

След като двойката направи дебюта си на червения килим през 2015 година на наградите "Златен глобус", 62-годишният актьор и чаровната 45-годишна адвокатка се превърнаха в най-коментираното и стилно семейство на Холивуд.

Двамата често са давани за пример за начина си на обличане – семпъл, елегантен и в крак с модата, а Амал винаги попада в класациите за най-добре облечени дами на филмови премиери, наградни церемонии и въобще навсякъде, където се появи. 

В разговор с ET обаче Клуни признава, че не е чак толкова уверен във външния си вид и не се смята за толкова красив, колкото го описват страничните наблюдатели.

Актьорът бе придружен от съпругата си на премиерата на филма The Boys on the Boat в Лос Анджелис, на който е режисьор и продуцент. Това е поредната им съвместна проява за последните дни, след като в Лондон Джордж се прояви като истински джентълмен, задържайки чадъра над главата на съпругата си, за да ѝ позволи да покаже целия си блясък пред камерите. 

"Винаги се срамувам от себе си, защото съм облечен с нещо, което нося за хиляден път", казва той, отбелязвайки, че Амал винаги изглежда зашеметяващо до него. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback